SVETSKA YOUTUBE ZVEZDA SERGEJ ZA ESPRESO otkriva sve o svom MEDVEDU, Rusiji i o poseti Srbiji (VIDEO)
Sergej Trifonov, Foto: Instagram/Sergey Trifonov, Profimedia

neverovatAN ČOVEK

SVETSKA YOUTUBE ZVEZDA SERGEJ ZA ESPRESO otkriva sve o svom MEDVEDU, Rusiji i o poseti Srbiji (VIDEO)

- Još kao mali sam se kalio na takav surov način, a pre dve godine sam odlučio da sve što radim pokažem javno i to iz više uglova - objašnjava Sergej

Objavljeno: 09:11h

Poznati influenser iz Rusije ne prestaje da iznenađuje i šokira svoje pratioce originalnim video snimcima u kojima bi se malo ko usudio da učestvuje.

Sergej Trifonov, inače poreklom iz Samare u Rusiji je došao na genijalnu ideju, a to je da svetsku populaciju upozna sa ruskim mentalitetom. Naša "braća" su poznata po neustrašivosti, ali i po tome što se ne plaše hladnoće.

Sergej je otišao malo dalje, pa se svakodnevno snima u zaleđenom delu mora, gde na santi leda isprobava skupe đakonije. Kako njegova "žrtva" ne bi prošla neopaženo Espreso je odlučio da ga kontaktira i bolje vam objasni njegov razlog za sve to.

- Još kao mali sam se kalio na takav surov način, a pre dve godine sam odlučio da sve što radim pokažem javno i to iz više uglova - objašnjava Sergej.

Za njegovu toleranciju na hladnoću ipak nije zaslužno samo detinjstvo. Sergej je služio u vojsci, a trenutno je penzioner, što se ne bi primetilo po njegovoj figuri. Pored društvenih mreža bavi se i naftnim derivatima, tako da je veoma aktivan.

Za ideje, koje su zapanjile ceo svet kaže da se rađaju spontano, te da ne postoji nikakva posebna organizacija.

- Ne mogu sa sigurnošću da objasnim po čemu se izdvajam od ostalih influensera. To najbolje znaju moji pratioci, koji očigledno vole moj rad. Ja radim samo ono što volim i pokazujem svima ono što smatram da je dobro za zdravlje - navodi Trifonov.

Ovaj neverovatan Rus je bezbroj puta dokazao da je neustrašiv, ali da li je u Rusiji ovo svakodnevnica?

- Kao predstavnik svoje nacije pokušavam da pokažem neke odlike ruskog duha, ali se u svakom slučaju trudim da to uradim na pozitivan i zdrav način - dodaje Sergej.

Jedan od najpopularnijih video snimaka na njegovom kanalu je upravo "saradnja" sa medvedom. Sergej sedi i svira dok je na njega naslonjen medved i na prvi pogled izgleda kao da su odrasli zajedno i najbolji su drugari. Zanimalo nas je da li je bilo napeto snimati takve kadrove, a verovatno ste saglasni sa tim da nije baš mogla da mu se podigne kosa na glavi od straha. Sergej je odlučio da nam otkrije kako je sve izgledalo iza kamere.

- Snimanje sa medvedom je bilo pod profesionalnim nadzorom vlasnika te životinje. Medved je navikao na ljude i mislim da smo se sprijateljili, ali naravno da je bilo malo straha - dodaje Sergej.

Nesumnjivo je da će Trifonov nastaviti da iznenađuje novim i obogaćenijim sadržajima. Kako bismo voleli da što pre poseti Srbiju i upozna se sa našim mentalitetom pitali smo ga koliko bi to bilo moguće da uvrsti u svoje planove.

- Nažalost nikada nisam bio u Srbiji, ali bih svakako voleo da posetim vašu zemlju i nadam se da će biti prilike - zaključuje Sergej.

Mi mu želimo još mnogo ludih videa, a samo nam ostaje da se nadamo njegovoj poseti. Sigurno je da bi i u našoj zemlji pronašao adekvatnu inspiraciju i snimio lude videe sa svojom "braćom Srbima".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.