SRAMOTA! POLICAJCI SLOMILI RUKU DEMENTNOJ STARICI JER NIJE PLATILA ROBU: Nakon toga joj se SMEJALI (VIDEO)
Hapšenje starice, Foto: Printscreen Youtube

JEZIVO

SRAMOTA! POLICAJCI SLOMILI RUKU DEMENTNOJ STARICI JER NIJE PLATILA ROBU: Nakon toga joj se SMEJALI (VIDEO)

Nakon hapšenja, Garner je bez medicinske pomoći u stanici bila čak šest sati, a policija nije htela da komentariše ovaj slučaj

Objavljeno: 10:53h

Nakon što je izašla iz prodavnice, da nije platila robu u vrednosti od svega stotinak evra, 73-godišnju Karen Garner, koja boluje od demencije, sustigao je policajac i prisilno je uhapsio. Dok je on njoj stavljao lisice na leđa, policajci iz postaje gledali su tu snimku i smejali se, a jedan je čak i rekao kako mu je ''to super''.

Prošlog leta Garner je uhapšena nedaleko od prodavnice Lovelandu nedaleko od Denvera u SAD-u, a snimke hapšenja pokazuju kako je praktički bačena na tlo kada joj je policajac stavljao lisice, a advokat kojeg je njena porodica angažovla rekao je kako joj je zbog toga bio slomljen lakat, a rame iščašeno.

Kako bi porodica čula razgovore policajaca, unajmili su i stručnjaka koji je uspeo da dobije i zvuk na snimku policajaca koji se smeju starici, prenosi BBC. Za vrijeme hapšenja, trojica policajaca smejali su se starici, a jedan je policajac rekao ''evo, sad će joj rame iskočiti'', a nakon toga je i kazao ''da mu je to super''.

Porodica je podignula tužbu protiv policije, navodeći kako su povredili njena prava i nasilno napali 73-godišnjakinju.

- Njena demencija se znatno pogoršala nakon ovog događaja. Nije se vratila ista kao što je i bila pre napada, kazala je rođaka njene porodice.

Nakon hapšenja, Garner je bez medicinske pomoći u stanici bila čak šest sati, a policija nije htela da komentariše ovaj slučaj.

Bonus video:

00:32

Hapšenje u Beogradu zbog teške krađe

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.