DIJANA JE ISTRČALA IZ STANA GOLA I PRESTRAŠENA: Kada su KOMŠIJE čule šta se desilo, POZLILO IM JE OD ŠOKA! (FOTO)
Dijana Abalaj (24), Foto: Facebook/Diana Abalay

horor

DIJANA JE ISTRČALA IZ STANA GOLA I PRESTRAŠENA: Kada su KOMŠIJE čule šta se desilo, POZLILO IM JE OD ŠOKA! (FOTO)

Lekari, nažalost, nisu uspeli da joj spasu život...

Objavljeno:

Dijanu Abalaj (24) i okruga Mendoza u Argentini brutalno je ubio komšija (20) koji ju je pre toga seksualno zlostavljao i njenom stanu.

Istražitelji veruju da je devojka napadnuta kada ga je odbila i pokušavala da se odbrani od silovanja u stanu u kvartu Espeho u Las Herasu.

Nakon što ju je seksualno zlostavljao, a ona se branila, mladić je izvadio mačetu i naneo joj teške povrede po glavi, leđima, lumbalnom delu, vratu, a prema navodima očevidaca, jedna dojka joj je bila skoro odsečena.

Krvava i teško povređena uspela je da istrči iz stana uz jauke, nakon čega su se na licu mesta pojavile komšije, prenosi Tiempo de San Juan.

“Začuo sam jezive vriske kakve sam čuo samo u filmovima. Ugledao sam takođe prizor iz filmova strave i užasa. Istrčala je gola, bila je krvava, bežala je od nasilnika. Za to vreme mladić je pobegao”, naveo je Esteban S, jedan od očevidaca.

Dijanu su komšije privatnim automobilom prevezle u obližnju bolnicu Kariljo, a tokom transporta, stanje joj se pogoršavalo.

Devojka
foto: Facebook/Diana Abalay

Nakon prijema, prebačena je u Centralnu bolnicu u Las Herasu, gde je odmah operisana, ali posle višečasovne borbe za život, Dijana Abalaj je preminula.

Mladić koji je počinio zločin uhapšen je nešto kasnije, a u trenutku hapšenja odeća mu je bila uprljana krvlju, a imao je i ogrebotine po licu koje mu je nanela Dijana dok se branila.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.