Andre, poslednji pravi džin na svetu: Ovakav čovek se više nikad neće roditi! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Bio je najneverovatnije ljudsko biće

Andre, poslednji pravi džin na svetu: Ovakav čovek se više nikad neće roditi! (VIDEO)

Lekari su 223 cm visokom i 240 kg teškom mladiću rekli da neće živeti više od 40 godina. Zato je odlučio da se dobro zabavlja. Iza njega je ostala legenda velika kao i on, čiji je samo jedan deo 156 popijenih piva za jedno veče
Objavljeno: 14:03h

Rođen je nedugo posle II svetskog rata, 19. maja 1946. godine, u gradiću Kulomijeu. Već u osnovnoj školi bio je drugačiji od ostale dece: njegov rast bio je džinovski, a snaga nadljudska.

Prvi komšija u ovom gradiću bio mu je jedan od najvećih dramskih pisaca XX veka, Semjuel Beket. Irac je kupio zemljište u blizini Kulomijea, a kuću je sagradio uz pomoć Andreovog oca, Borisa Rusimova. Kad je saznao da Boris ima problema sa prevozom sina Andrea do škole, jer je bio prevelik za školski autobus (u 12. godini imao je više od 100 kilograma), nobelovac je ponudio da ga vozi u školu u svom kamionetu.

Kad se Andre kasnije sećao ovih vožnji, govorio je da je sa Beketom pričao o kriketu, koji su obojica voleli.

Prvi komšija u ovom gradiću bio mu je jedan od najvećih dramskih pisaca XX veka, Semjuel Beket

Andre se rano ispisao iz škole, mada je bio nadaren matematičar, pošto se tada mislilo da škola nije potrebna poljoprivredniku. Radio je godinama na očevoj farmi, i to bukvalno za trojicu, sećao se njegov brat Žak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.