NEVEROVATAN OBRT! Provalio u restoran, pa umesto kazne dobio ponudu za posao
Provalnik, Foto: Profimedia

PRIČA ŽIVOTA

NEVEROVATAN OBRT! Provalio u restoran, pa umesto kazne dobio ponudu za posao

Nakon što je neko tokom vikenda provalio u restoran u gradu Augusta u Džordžiji, vlasnik tog lokala odreagovao je drugačije od onog što bi većina očekivala

Objavljeno:

U duhu vaskršnjeg vikenda Valas je rekao da je njegov odgovor na Fejsbuku čin praštanja, koji on smatra potpuno ispravnim

Nakon što je neko tokom vikenda provalio u restoran u gradu Augusta u Džordžiji, vlasnik tog lokala odreagovao je drugačije od onog što bi većina očekivala i provalniku je ponudio posao.

Our burritos are such a smash hit we’ve got people breaking in at 4am for their fix. So if ya see our door looking...

Posted by Diablo's Southwest Grill on Субота, 03. април 2021.

Bez policije, bez pitanja. Sednimo i razgovarajmo o tome kako bismo mogli da vam pomognemo i popravimo put kojim ćete krenuti - napisao je Karl Valas u objavi na Fejsbuku, uz fotografiju razbijenih vrata.

Valas je vlasnik restorana "Diablo's Southvest Grill" oko osam godina. Rekao je da je neko provalio u subotu oko 4 sata ujutro, uzeo praznu kasu i da je provalnik pobegao u roku od 45 sekundi, pošto se alarm uključio.

Valas je za CNN rekao da je prvobitno bio besan i frustriran, ali mu je onda postalo žao osobe koja mu je provalila u lokal.

- Žao vam je što je ovo put koji oni biraju u životu. Takođe razmišljam i o opasnostima u koje ova osoba stavlja sebe svaki put kad to učini.

On je rekao i da misli da je ista osoba nedavno ciljala još najmanje dva obližnja lokala i da su mu vlasnici rekli da su i oni žrtve pokušaja pljačke, kao i da se njihovi snimci sa nadzora poklapaju s njegovim.

U duhu vaskršnjeg vikenda Valas je rekao da je njegov odgovor na Fejsbuku oproštaj, koji on smatra potpuno ispravnim.

- Samo sam pokušao da budem mentor i pomognem nekome ko je očigledno na pogrešnom putu u životu - rekao je Valas

Bonus video:

00:27

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Svetozar Cvetković pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.