Imate li duhove u kući? 10 načina da provalite da li su u vašem domu! (FOTO) (GIF)
Foto: Giphy

da li ste imali slična iskustva?

Imate li duhove u kući? 10 načina da provalite da li su u vašem domu! (FOTO) (GIF)

Stručnjaci za paranormalne događaje napravili su spisak 10 indikacija koje mogu da otkriju da li se u vašem životnim prostoru javljaju duhovi
Objavljeno:

5. Slučajne senke

Horor filmovi često imaju ovaj motiv, ali on je jedan od najčešćih simptoma koje prijavljuju ljudi tvrdeći da imaju posla sa duhovima. Reč je o neobjašnjivim siluetama na zidovima koje najčešće poprimaju ljudski oblik i zatim nestaju.

6. Zastrašujući natpisi i simboli

Odlazite u kupatilo novog stana ili kuće i na ogledalu ili na zidu pronalazite rukom pisanu poruku: "Gubi se napolje", najčešće logično objašnjenje je da se netko igra sa vama. Ali, ako to nije slučaj, a poruka nestane sama od sebe, to je svakako razlog za zabrinutost zbog kog će mnogi pomisliti na neprijateljski nastrojenog duha.

foto: Reuters

7. Neobično ponašanje životinja

Rašireno je verovanje kako životinje imaju znatno bolji instinkt od ljudi, jer im on često spašava život. Veruje se kako kućni ljubimci mogu prvi da primete neobične pojave u kući, a na to će ukazati svojim neobičnim ponašanje, bežanjem, cvilenjem, skrivanjem i agresivnim ponašanjem u situacijama u kojima to nije tipično za njih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.