ENINA (23) ISPOVEST O PROFESORU KOJI SE IŽIVLJVAVAO NA ISPITIMA: Umalo da odustane od fakulteta zbog njega!
Foto: Demir Dervišagić

ISPOVEST O MOBINGU PROFESORA

ENINA (23) ISPOVEST O PROFESORU KOJI SE IŽIVLJVAVAO NA ISPITIMA: Umalo da odustane od fakulteta zbog njega!

Nakon što je prva dva puta pala ispit kod B.R. treći put je pred polaganje zamolila nekoliko studenata da budu svedoci i obrate pažnju na njene odgovore i njegove reakcije tokom ispita

Objavljeno:

Studentkinja Ena Morales (23) iz meksičkog grada Morelije podnela je tužbu protiv profesora B.R. sa Fakulteta za tehničke nauke zbog mobinga i iživljavanja na ispitima.

Ena je na četvrtoj godini fakulteta stala pošto nekoliko meseci nije mogla da prođe jedan ispit iako joj je prosek do tada bio sjajnih 9,2.

Nakon što je prva dva puta pala ispit kod B.R. treći put je pred polaganje zamolila nekoliko studenata da budu svedoci i obrate pažnju na njene odgovore i njegove reakcije tokom ispita, pošto je bila ubeđena da će je profesor ponovo oboriti. To se i dogodilo.

Ena je dobila pet pitanja na ispitu i sve ih je znala “od A do Š”, za šta bi kod nekog drugog profesora dobila najmanje devetku, a verovatno i 10.

Međutim B.R. je prema njenim navodima u prijavi “tražio dlaku u jajetu” i konstantno ju je navodio na pogrešne odgovore zbunjujući je svojim konstatacijama i pogrešnim primerima koji nemaju veze sa glavnim pitanjem.

Kada ga je istog popodneva prijavila dekanu zapretivši tužbom jer smatra da postoji privatni razlog zašto se profesor tako ponašao prema njoj, niko na to na fakultetu nije reagovao, te ga je ona tužila imajući za to i 6 svedoka.

Ispostavilo se da je profesor B.R. nekoliko puta na predavanjima pokušavao da uđe u flert sa Enom a jednom prilikom je seo kraj nje u kantini na ručak pokušavši da joj se približi. Kada ga je ona konstantno ignorisala i odbijala, on je, prema njenim rečima krenuo u osvetnički pohod.

“Nema nikakve šanse da sam sva tri puta zaslužila da padnem ispit, naročito ako se vidi kako sam prethodne polagala i kakve sam ocene dobijala”, rekla je Ena za medije u Moreliji.

Profesor je u međuvremenu ipak došao na tanki led, pošto se proširila priča o njegovom ponašanju prema Eni i što ona ima svedoke, pa će najverovatnije dobiti otkaz ili će u najmanju ruku biti suspendovan.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.