LERI KING NIJE UMRO OD KORONE? Njegova supruga otkrila nove detalje - predosetio je kraj!
Foto: Ilustracija, EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni

ONA JE JEDINA ZNALA SVE

LERI KING NIJE UMRO OD KORONE? Njegova supruga otkrila nove detalje - predosetio je kraj!

Šon, sa kojom je Leri bio u braku od 1997. godine, a u trenutku njegove smrti bili su u procesu razvoda ali je otkrila šta je uzrok njegove smrti

Objavljeno: 20:22h

Čuveni američki televizijski voditelj Leri King preminuo je 23. januara u 88. godini, a njegova supruga tvrdi da nije preminuo od korona virusa.

Jedan od najpoznatijih voditelja u svetu bio je zaražen korona virusom i hospitalizovan u Los Anđelesu, gde je i preminuo, ali je prema tvrdnjama njegove sedme supruge Šon King (61) preminuo od sepse, te predosetio kraj i bio spreman za “odlazak”.

Šon, sa kojom je Leri bio u braku od 1997. godine, a u trenutku njegove smrti bili su u procesu razvoda, izjavila je da voditelj nije mogao da se izbori sa infekcijom koju je dobio nakon korone, piše “Daily Mail”.

Takođe je otkrila i koje su bile poslednje reči čuvenog voditelja, sa kojim se čula neposredno pred njegovu smrt.

– Volim te, čuvaj dečake – rekao joj je legendarni Leri putem video poziva.

“Bila je to infekcija, sepsa. Bio je spreman za odlazak, reći ću vam. Znate, nikada nije želeo da ode, ali njegovo slatko malo telo bilo je pogođeno raznim stvarima toliko puta i kada smo čuli za koronu, srca su nam stala. Ali pobedio je virus, pobedio ga je, ali to je učinilo svoje. Infekcija ga je na kraju odnela, ali, čoveče, nije se predavao tako lako”, izjavila je Šon za “Entertainment Tonight”.

Dodala je i da je zahvalna što je putem video poziva mogla da razgovara sa Larijem, sa kojim ima dvojicu sinova, Čensa (21) i Kenona (20).

Podsetimo, Leri King je karijeru započeo 1957. godine, a za života je uradio više od 50.000 intervjua sa poznatima iz sveta politike, šoubiznisa, sporta i drugih sfera javnog života.

(Espreso/Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.