DEVOJKE NA TIK TOKU RADE NEŠTO ŠTO JE PODIGLO CEO SVET NA NOGE: Svi su prvo bili ZAPREPAŠĆENI (VIDEO)
Sara Karstens, Foto: Printscreen/TikTok

novi trend

DEVOJKE NA TIK TOKU RADE NEŠTO ŠTO JE PODIGLO CEO SVET NA NOGE: Svi su prvo bili ZAPREPAŠĆENI (VIDEO)

Iako bi pomislili da je rezultat potpuno suprotan, sarathefreeelf je s ovim make up trikom dobila nežni izgled, no komentari na ovaj 'novi trend' bili su podeljeni

Objavljeno:

I dok većina žena svoje 'vrećice' ispod očiju nastoji prikriti, mlade pripadnice generacije Z čini se od njih čak i nesvesno mogu, stvoriti novi trend.

To je pokazala TikTok korisnica Sara Karstens (@sarathefreeelf) koja u svom videu ispod očiju nanosi crveno-smeđi ruž, a onda ga razmaže dok ispod svakog oka ne dobije prirodnu senu.

Iako bi pomislili da je rezultat potpuno suprotan, sarathefreeelf je s ovim make up trikom dobila nežni izgled, no komentari na ovaj 'novi trend' bili su podeljeni.

"Znači ono što me je godinama činilo nesigurnom sada je trend" napisala je jedna korisnica, ne skrivajući žaljenje zbog svih godina kad je proklinjala svoje vrećice ispod očiju i trudila se kamuflirati ih. Zbog toga je, i zbog sličnih kritika i komentara, Sara snimila još jedan video kojem je objasnila kako se 'nikako nije htela izrugivati predmetu nečije nesigurnosti', pogotovo jer je i sama nezadovoljna svojim podočnjacima.

"Nisam nameravala ni stvoriti neki novi trend" rekla je, samo sam se 'igrala' s ružem i 'podcrtala' podočnjake, prenosi Metro.

Jedna je devojka komentarisala i da žene godine provedu prikrivajući teksturu i boju kože, umesto da prigrle ono prirodno. A uprkos podeljenim reakcijama pogledalo ga je više od sedam miliona ljudi, a mnoge su TikTok influenserke zbog njega pratiteljicama poručile da 'prihvate svoj izgled', ma što o njemu sad misle - jer će već sutra možda biti novi 'hit'.

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.