9 mališana koji su ostavljeni u divljini i koje su othranile zveri! (FOTO)
Foto: Youtube printscreen

deca džungle

9 mališana koji su ostavljeni u divljini i koje su othranile zveri! (FOTO)

Od najranijeg perioda su navikavali na život u šumi, na spavanje po vedrim nebom, na okruženje divljih zveri...
Objavljeno: 22:07h

Znate ono kad su deca mnogo nestašna, pa im roditelji kažu da se na ponašaju kao da su "odrasli u šumi" ili u džungli. E, pa postoje i oni koji su stvarno tamo odrasli!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od najranijeg perioda su navikavali na život u šumi, na spavanje po vedrim nebom, na okruženje divljih zveri... a neki su čak i postali i ostali kao one!

1. Mari-Anželik Memi Le Blank - Divlja devojka iz Šampanje

Živela je u 18. veku. Jednom prilikom ugledali su je meštani francuskog sela Sonji kako vitla štapom. Kada su je ugledali i pokušali da je nahrane, bili su iznenađeni kada su videli da kako kida sirovo meso tela životinja koje su pripremane za jelo. Vremenom je naučila da govori francuski, a je kao već odrasla mogla da čita i da piše.

foto: wikipedia

2. Rošom P'ngieng - Kambodžanska devojka iz džungle

Rošom P'ngieng je pronađena 2007. godine u džungli u Kambodži. Veruje se da je nestala pre 19 godina, koliko je bila razdvojena od porodice. Znala je samo nekoliko reči i puzala je umesto da hoda, najverovatnije zato što je živela u okruženju životinja od kojih je i učila. Nikada se nije privikla na život u civilizaciji, pa je u više navrata pokušavala da pobegne nazad u džunglu.

foto: Youtube printscreen

3. Oksana Malaja

Roditelji alkoholičari su je napustili kada je imala samo tri godine. Bilo joj je hladno pa je dopuzala do obližnje štenare, gde su je psi primili i "uzeli pod svoje". Živela je sa njima punih pet godina, pre nego što je zabrinuti komšija pozvao policiju. Nije znala da govori, već je lajala i hodala na "sve četiri". Kasnije je naučila da se ponaša kao čovek.

foto: Youtube printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.