OVO JE NAJJAČA BOŽIĆNA ČESTITKA U 2020. GODINI: Verovatno prepoznajete gospodina sa slike (FOTO)
Foto: Instagram, Foto: Instagram

vruće čestitke

OVO JE NAJJAČA BOŽIĆNA ČESTITKA U 2020. GODINI: Verovatno prepoznajete gospodina sa slike (FOTO)

Čini se kako za njih nema zime pa ih ni sneg nije omeo da se fotkaju u izdanju kojim su više otkrili, nego što su pokrili

Objavljeno:

Kralj Instagrama Dan Bilzerian (40) je na svoj način pratiocima čestitao Božić. 'Pretvorio' se u Deda Mraza a zatim je pozirao sa nekoliko golišavih devojaka.

Čini se kako za njih nema zime pa ih ni sneg nije omeo da se fotkaju u izdanju kojim su više otkrili, nego što su pokrili.

Milioner je za ovu objavu dobio mnoštvo lajkova, a pratitelji su mu poručili da bi trebalo, s obzirom na njegov buran život, da napiše knjigu.

Milioner
foto: Instagram

Ovo ljeto Bilzerian je došao u Split s desetak lepotica. Prošao je Hvar, Krk, Lastovo, Dubrovnik...

Čak je dobio i kazne zbog divljanja na džet skiju a zatim je napravio incident kad je sa devojkama pucao iz topa s jahte.

On je jedan od najpoželjnijih neženja, no jednom prilikom je objasnio kako ne želi da se 'skrasi' i zašto vrieme provodi sa toliko žena.

- Žene su najranjivije kada su ljubomorne i ja to koristim. Kada ste s jednom ženom, a onda svoju pažnju usmerite na drugu, ova prva će poludeti. Ta ljubomorna žena će onda napraviti sve kako bi vratila vašu pažnju i ljubav. Ako vi to napravite, ista stvar će se dogoditi sa drugom. Ja primenjujem taj sistem, samo na većem broju žena - ispričao je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.