ŽENA JE OD MARKA NAPRAVILA MAGARCA: Čim je video BEBU u porodilištu, SVE MU JE BILO JASNO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

AUU

ŽENA JE OD MARKA NAPRAVILA MAGARCA: Čim je video BEBU u porodilištu, SVE MU JE BILO JASNO!

Kako kaže bili su neverovatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dele slične vrednosti, interese i hobije

Objavljeno:

Mark je bio sa svojom suprugom na porodu i nestrpljivo iščekivao svog sina, bar je tako mislio.

- Čim se dete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Dete je bilo crno - napisao je Mark na Redditu.

- Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara - dodao je.

Mark nikada nije mislio da se takvo nešto može dogoditi jer je njihov brak jako dobro funkcionisao.

Kako kaže bili su neverovatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dele slične vrijednosti, interese i hobije.

Pa kad je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnela, Mark ni na sekundu nije posumnjao da se događa nešto čudno.

- Kada smo otkrili da ćemo imati još jedno dete to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila imati samo troje dece iako sam ja oduvijek želeo više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vest - objasnio je Mark.

Tako je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio ne samo da nije biološki otac već da ga i toliko voljena supruga prevarila.

Ana je upoznala muškarca u jednom klubu gdje su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovno videli, ali onda je Ana otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njen broj.

- Pokušala me smiriti i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. Ali, nisam mogao ostati više s njom - otkrio je Mark.

Čak su i Annini roditelji Marku ponudili da mu plate advokata kako bi dobio starateljstvo nad decom. Takođe su mu rekli da mi novac koji su čuvali za Anu sada dali njihovim kćerima.

- Tražili su je čak i da dečaka da na usvajanje što je ona odbila. Nekoliko puta su joj pretili ako to ne napravi da će je se odreći što su na kraju i učinili, jer je ona odbila da napusti svog sina - rekao je Mark.

Mark je dodao da ne zna treba li prihvatiti ponudu njenih roditelja jer bi s tim novcem njihove kćeri imale puno koristi, piše The Sun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.