BEBA SE UHVATILA RUKICAMA ZA OGRADU ESKALATORA I ON JU JE POVUKAO NAGORE: Snimljena DRAMA u tržnom centru! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Liveleak

opasno za DECu

BEBA SE UHVATILA RUKICAMA ZA OGRADU ESKALATORA I ON JU JE POVUKAO NAGORE: Snimljena DRAMA u tržnom centru! (VIDEO)

Dok su roditelji završavali sa kupovinom, oni su ih čekali u holu tržnog centra i tada se sve počelo

Objavljeno:

U jednom šoping centru, u provinciji Samut Prakan na Tajlandu (11. decembra), uočeno je dete koje se u toku igre sa starijim bratom uhvatilo za spoljnu stranu rukohvata pokretnih stepenica.

Dok su roditelji završavali sa kupovinom, oni su ih čekali u holu tržnog centra i tada je sve počelo. Dok je stariji brat strpljivo čekao, mlađi dečak je zgrabio rukohvat da se igra oko njega i tako su ga stepenice odnele prema gore. Uplašeni brat pokušao je da ga spusti, ali bilo je prekasno, jer je već bio previsoko u vazduhu.

Šokirani posmatrači požurili su da spasu dečaka,a jedan član osoblja tržnog centra na drugom spratu potrčao je da ga zgrabi, dok se on još uvek držao za rukohvat.

Član osoblja tržnog centra, Vikuta Srisamrit, rekla je da je dečak bio dobro, iako je bio pomalo traumatizovan od ovog događaja. Rekla je: ''Ovo je upozorenje svim roditeljima da nikada ne puštaju decu samu na pokretne stepenice. Da niko nije bio na vrhu da mu pomogne, ne mogu da zamislim šta se moglo dogoditi.'' Dečačić je ostao bez povreda i roditelji su ga odveli kući nakon što su ga lekari u tržnom centru pregledali.

(Espreso.co.rs/Liveleak.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.