MEDICINSKA SESTRA JE USRED KOVID BOLNICE POKAZALA GRUDI: Zbog ove slike momentalno je popila otkaz (FOTO)
Medicinska sestra Brenda Volejt iz Njujorka, Foto: WLXS channel 7 printscreen

PLASIRALA FOTKU

MEDICINSKA SESTRA JE USRED KOVID BOLNICE POKAZALA GRUDI: Zbog ove slike momentalno je popila otkaz (FOTO)

Htela da se opusti na pet minuta, pa je sve upropastila

Objavljeno:

Medicinska sestra Brenda Volejt iz Njujorka dobila je otkaz posle višemesečnog danonoćnog rada u jednoj od kovid ambulanti u srcu grada. Otkaz je pao nakon što je na društvene mreže plasirana njena intimna slika.

Brenda je bila deo ogromnog tima medicinskih radnika koji je od marta meseca “ginuo” radeći 24 sata dnevno sa pacijentima zaraženim od koronavirusa. A otkaz je došao kad joj je najmanje trebalo, prenosi TV stanica WLXS iz okoline Njujorka.

Ova lepa Amerikanka štedela je novac za život u novom stanu u Njujorku kada ju je, kao i ceo svet zadesila epidemija koronavirusa. Posvećeno je radila u bolnici boreći se i sa unutrašnjim demonima, jer nije lako biti svakog dana izložen potencijalnoj zarazi i spasavati ljudske živote u isto vreme.

Poslednjeg meseca u ovoj godini, stvari su se malo stišale i u Njujorku iako je još bilo jako mnogo zaraženih. Brenda je završavala smenu kada se u svlačionici šalila sa koleginicom koja joj je rekla da su i pored višemesečne borbe za živote, nedostatka slobodnog vremena i dobrog sna uspele da zadrže lep i seksi izgled.

foto: WLXS channel 7 printscreen

Kao devojka koja je oduvek bila jako popularna u društvu muškaraca, Brenda se našalila sa koleginicom podigavši svoju majicu da njoj i pre svega sebi pokaže da je još privlačna.

U prvom planu su na ovoj slici bile njene velike grudi, a sliku je postovala na Instagramu uz komentar:

“Još su žive i zdrave”.

Nije ni slutila da će zbog ove slike već posle 48 sati biti pozvana na razgovor u upravu bolnice gde joj je saopšteno kako se na nju više ne računa.

Besna Brenda uplakana je pobegla iz bolnice uz psovke i poruke upućene nadređenima:

“Da li mi je to hvala za sve što sam radila poslednjih meseci i što sam svoj život otpisala da bih sačuvala tuđe? Sram da vas bude”, rekla je ona.

Lokalni portali iz Njujorka navode da je Brendu ipak pogledala sreća – posle samo nedelju dana zaposlena je u bolnici u komšijskom Nju Džerziju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.