BILA JE TEŠKA NARKOMANKA I NA IVICI SMRTI: Onda se desilo ČUDO, sada izgleda kao BOMBA!
Demi Nicole Dunlop, Foto: FB

mnogo bolje

BILA JE TEŠKA NARKOMANKA I NA IVICI SMRTI: Onda se desilo ČUDO, sada izgleda kao BOMBA!

Odlučila je da objavi svoju priču i fotografije kako bi pomogla drugima koji su se našli u istom problemu

Objavljeno:

Mlada žena iz Škotske dve godine bila je zavisna od heroina i kokaina, a zatim je odlučila da promeni život. Danas se oporavila i govori o svom iskustvu da pomogne drugima koji imaju problem sa drogom.

Demi-Nicole Dunlop, 27, svakodnevno je tokom zavisnosti koristila heroin i kokain, čineći da izgleda opojno, a lice prekriveno krastama.

Već je četiri meseca ‘čista’ i nalazi se na terapiji. Ova majka dvoje dece još uvek studira i nedavno se verila.

Ima sina Hadsona (7) i ćerku Harlinn koja ima samo sedam meseci. Kako je još uvek na metadonskoj terapiji, Hudson živi sa majkom i mala je sa hraniteljem, jer ga je dobila usred zavisnosti, a Harlinn je imala zdravstvenih problema jer se Demi-Nicole drogirala dok je bila trudna.

Oduševljena svojim novim izgledom, odlučila je da svoje fotografije iz doba zavisnosti danas podeli na društvenim mrežama, da pruži nadu drugim zavisnicima i podstakne ih da napuste drogu, piše The Sun.

- Već sam četiri meseca potpuno čist od kokaina i heroina. Tako potpuno čist, posle dve godine zavisnosti i svakodnevnog korišćenja droge. Trebalo mi je puno vremena da osetim da i ja nešto vredim i sada sam ponosan što sam ponovo uzeo svoj život u svoje ruke. Ali sve je to zbog vas i vaše neverovatne podrške. Biću vam zauvek zahvalna na tome - napisala je u svom emotivnom postu na Fejsbuku, gde ima oko 3.500 prijatelja i sledbenika.

Odlučila je da objavi svoju priču i fotografije kako bi pomogla drugima koji su se našli u istom problemu.

- Ako ovo čitate i nalazite se usred pakla droge i mislite da se nikada nećete izvući iz tog neprekinutog, zastrašujućeg ciklusa, te crne rupe, znajte da ima nade. Molim vas da mi veruješ. Bio sam veliki zavisnik i mislio sam da na kraju tunela nema svetla, ali sam ga ipak našao. Nije bilo lako i nije bilo prijatno. Ali verujte mi kad kažem da se možete osloboditi droge. Znam taj osećaj zbog kojeg mislite da je to nemoguće, ali primer sam da je to moguće. U početku sam se jako plašila da svoju priču podelim javno, ali kada vidite koliko ljudi mogu da vas podrže, onda to nije tako teško - zaključila je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.