KO BI REKO DA MANEKENKA MOŽE OVOLIKO DA ZGROZI PRATIOCE! Šta će ti te DLAČICE tu?! (FOTO)
Inače, manekenka je nedavno progovorila o seksu nakon porođaja i otkrila kako ona i suprug, iako imaju malu bebu, pronađu vreme za intimnost., Foto: Printscreen Instagram

Odvratno

KO BI REKO DA MANEKENKA MOŽE OVOLIKO DA ZGROZI PRATIOCE! Šta će ti te DLAČICE tu?! (FOTO)

"Nadam se da si obrijala te dlake kad si već u kadi ", jedan je od komentara, ali bilo je i onih koji su joj poručili da je predivna i u ovom izdanju

Objavljeno:

Plus size manekenka Ešli Grejem nedavno je napunila 33 godine, a rođendan je proslavila sa suprugom Džastinom i njihovim sinom Ajzakom kojeg je rodila početkom godine.

Na svom Instagram profilu je podelila fotografije s odmora, a najviše pažnje privukla je objava na kojoj manekenka leži gola u kadi. Brojni pratioci nisu mogli da ne primete njene dlake ispod pazuha pa su to najviše i komentarisali.

foto: Printscreen Instagram

"Nadam se da si obrijala te dlake kad si već u kadi ", jedan je od komentara, ali bilo je i onih koji su joj poručili da je predivna i u ovom izdanju.

Inače, manekenka je nedavno progovorila o seksu nakon porođaja i otkrila kako ona i suprug, iako imaju malu bebu, pronađu vreme za intimnost. "Mnogo žena me pitalo jesam li se bojala ponovnog seksa. Moj odgovor je bio ne. Razlog zbog kojeg se nisam bojala bio je taj što znam da je moja vagina stvorena da kroz nju izađe dete", rekla je manekenka za strane medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.