ONI SU U VEZI, A NJENA MAMA I NJEGOV TATA SU MUŽ I ŽENA: Mladi par poljupcima PODELIO SVET NA DVA DELA! (VIDEO)
Par redovno objavljuje klipove na TikTok-u, Foto: Printscreen TikTok/alphafamilia

LJUBAV NE BIRA

ONI SU U VEZI, A NJENA MAMA I NJEGOV TATA SU MUŽ I ŽENA: Mladi par poljupcima PODELIO SVET NA DVA DELA! (VIDEO)

Dajana i Džordi svim silama pokušavaju da odbrane svoju ljubav

Objavljeno: 10:23h

Momak i devojka podelili su javnost sa svojom pričom na društvenoj platformi ''TikTok'' priču o tome kako su se upoznali i izazvali buru komentara. Razlog je taj što su u stvari njena mama i njegov tata muž i žena!

Dajana Kamila Avila i Džordi Vena ispričali su da su se upoznali pre šest godina preko svojih roditelja, a da su vezu započeli nekoliko godina kasnije. Par smatra da u tome nema ništa loše jer nisu u pravom srodstvu.

Dajana i Džordi imaju preko 600.000 pratilaca na TikToku. Nekoliko njihovih videa podelilo je korisnike ove društvene mreže, posebno onaj na kom su pričali da su se prvi put poljubili tokom ''porodične filmske večeri''.

Neki ljudi bili su zgroženi ovakvom informacijom i negativno su iskomentarisali njihova videa i ljubavnu priču. Naravno, s druge strane par ima i svoju podršku koja ne razume zašto dobijaju toliko zlobne komentare kada je očigledno da se vole.

Dajana i Džordi svim silama pokušavaju da odbrane svoju ljubav. Ona je čak izjavila da je to bila ljubav na prvi pogled, ali da je osećanja krila u sebi dugo. ''Ljudima je teško da prihvate našu vezu, ali ljubav je ljubav. Ne možemo znati u koga ćemo se zaljubiti'', izjavila je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.