Doni Brasko, Serpiko i još 4 priče najpoznatijih tajnih agenata iz života pod maskom (FOTO) (VIDEO)
Foto: i k o via Foter.com / CC BY-NC-SA

undercover!

Doni Brasko, Serpiko i još 4 priče najpoznatijih tajnih agenata iz života pod maskom (FOTO) (VIDEO)

Policajci na tajnom zadatku prinuđeni su da potpuno promene svoj identitet i način života i da, koliko god dugo je to potrebno, budu ono što u životu nisu...
Objavljeno: 19:08h

- Nema više seksa, ni konzumiranja droge! Tako glasi zabrana u novom britanskom policijskom pravilniku za tajne zadatke. Novi propisi su doneti zbog slučajeva u kojima policajci morali da budu u vezi sa osobama koje su nadzirali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Želimo da pokažemo da policija na tajnom zadatku mora da poštuje propise, kako bismo obezbedili legalnost i etičnost postupanja policajaca - objasnio je Aleks Maršal, šef britanske policijske škole "College of Policing".

foto: Profimedia

Majk Vidžil, bivši tajni agent američke agencije za suzbijanje narkotika - DEA koji je skoro 20 godina proveo na strogo poverljivim zadacima na području Kolumbije i Meksika, kaže da je tokom tog perioda naučio da govori, oblači se i ponaša kao dileri droge.

foto: Profimedia

- Pravio sam se da sam nemilosrdan kao oni! - ističe Vidžil.

Kaže da su mu nudili da proba drogu, ali da je uvek nalazio način da to izbegne. Rekao bi im da ne dira proizvod, pošto je njegov cilj da zaradi! Nisu sumnjali u njega, pošto su shvatali da je zavisnost od droge prepreka može da bude u biznisu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.