DEVOJKA SE SLIKALA ZA VOZAČKU DOZVOLU! Poslali joj poštom, a kad ju je otvorila ŠOK - KAO DA JE SKRIVENA KAMERA?!
Džejd Dod, Foto: printscreen facebook

NEVEROVATNO

DEVOJKA SE SLIKALA ZA VOZAČKU DOZVOLU! Poslali joj poštom, a kad ju je otvorila ŠOK - KAO DA JE SKRIVENA KAMERA?!

Džejd Dod iz Tenesija otišla je da produži svoju vozačku dozvolu, a kada joj je nova nekoliko dana kasnije stigla na kućnu adresu, nije mogla da veruje šta je na slici

Objavljeno: 00:02h

Fotografije na ličnim dokumentima obično ispadnu drugačije nego što smo se nadali, pa nekada deluje kao da nismo mi na njima. Jedna mlada žena nije mogla ni da pretpostavi šta će joj se dogoditi, kada je otišla da se slika za vozačku dozvolu.

Džejd Dod iz Tenesija otišla je da produži svoju vozačku dozvolu, a kada joj je nova nekoliko dana kasnije stigla na kućnu adresu, nije mogla da veruje šta je na slici, prenosi "Magazin Novosti".

Tamo gde bi trebalo da bude njeno lice stajala je samo prazna stolica.

- Otišla sam u policiju i pokazala kakvu sam vozačku dozvolu dobila. Žena na šalteru se zbunila i rekla da mora da porazgovara sa svojim šefom. Očigledno je ovo situacija koja se ne događa često - rekla je Džejd za "Si-En-En" i dodala da je sliku stolice dobila, jer je zadnja fotografija tako uslikana.

Slučaj je ubrzo rešen nakon što je porazgovarala sa šefom. Nije se previše uznemirila, već joj je čitava situacija bila komična.

- Moj šef misli da je to presmešno. Bila sam na poslu u petak, a on je pokazao na stolicu ispred vrata kancelarije i našalio se kako je mislio da sam to ja pa me i pozdravio - dodala je, a fotografiju svoje vozačke je podelila i putem društvene mreže, kako bi razveselila svoje prijatelje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.