SUPRUGA POLICAJCA KOJI JE UBIO FLOJDA JE POZNATA LEPOTICA: Ono što je rekla o mužu je ostavilo Ameriku bez teksta!
Keli se odmah razvela, Foto: USOA Mrs. Minnesota Facebook , Darnella Frazier Facebook

saznalo se sve

SUPRUGA POLICAJCA KOJI JE UBIO FLOJDA JE POZNATA LEPOTICA: Ono što je rekla o mužu je ostavilo Ameriku bez teksta!

Ona je učestvovala u takmičenju za miss savezne države Minesota gde je i pobedila

Objavljeno:

Keli Šovin, supruga bivšeg policajca 44-godišnjeg Dereka Šovina optuženog za smrt Džordža Flojda pokrenula je razvod braka.

U zahtevu za razvod navela je kako ne traži nikakvu finansijsku pomoć od svog bivšeg supruga, uprkos tome što je u ovom trenutku nezaposlena, navodi The Sun.

Ona je učestvovala u takmičenju za miss savezne države Minesota gde je i pobedila, te se potom takmičila na nacionalnom nivou u Las Vegasu.

Kazala je tada medijima kako je njen suprug prava dobrica.

- On je takav džentlmen. Još uvek mi otvara vrata, pomaže mi kad oblačim kaput. Nakon razvoda, imala sam kistu koje sve karakteristike muškarac mora imati želim li opet biti u vezi i on ih ima sve - kazala je tada.

Bivša misica navela je kako su 'nepremostive razlike' uzrok kraha njihovog braka, a ona je istog dana kad je njen suprug uhapšen objavila saopštenje u kojem je izrazila saučešće porodici ubijenog Afromerikanca.

Bivša radiološkinja i policajac upoznali su se kad je Derek Šovin doveo osumnjičenog u Medicinski centar okruga Henepin na zdravstveni pregled. On se navodno vratio u bolnicu kako bi je pozvao na sastanak.

Venčali su se u julu 2010. godine. Ona se rodila u Laosu 1974. godine, a njena porodica zbog rata pobegla je 1977. godine na Tajland potom u SAD.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.