NJEN SUPRUG UMRO JE SAM U BOLNICI OD KORONE: Na njegovom telefonu je ugledala nešto što je ZALEDILO!
ilustracija, Foto: Facebook, Katie Coelho

tuga

NJEN SUPRUG UMRO JE SAM U BOLNICI OD KORONE: Na njegovom telefonu je ugledala nešto što je ZALEDILO!

Tek kad su joj iz bolnice vratili njegove stvari i kad je pregledala njegov mobilni pronašla je poslednju poruku koju joj je napisao

Objavljeno:

KAD je Kejti Koeljo (33) stigla u bolnicu u Denburiju u Konetikatu, njen suprug Džon (32) već je bio mrtav i nije se stigla oprostiti od njega.

Poslednji mesec života proveo je na lečenju od koronavirusa, a na kraju je umro od srčanog zastoja, piše Buzz Feed.

Tek kad su joj iz bolnice vratili njegove stvari i kad je pregledala njegov mobilni kako bi sačuvala fotografije, pronašla je poslednju poruku koju joj je napisao.

"Volim vas svim srcem i s vama sam proveo najbolji život koji sam mogao zamisliti. Srećan sam i ponosan što sam tvoj muž i otac Braedynu i Penny. Katie, ti si najdivnija i najbrižnija osoba koju sam ikad upoznao. Ti si zaista jedinstvena. Potrudi se da proživiš život s istom srećom i strašću zbog koje sam se zaljubio u tebe. Videti te kao najbolju mamu našoj deci je jedna od najboljih stvari koje su mi se dogodile", napisao je.

Katie nije znala da je spremio tu poruku, a sigurna je da ju je napisao nekoliko nedelja pre smrti.

"Iako se celi mesec borio za život, znala sam da je do zadnje sekunde hteo da meni i deeci bude dobro. Znao je da mi mora nešto napisati jer dugo nismo mogli razgovarati", rekla je za Buzz Feed.

U poruci joj je dao do znanja i da želi da nakon njega pronađe sreću i ljubav ako bude mogla.

"Bio sam tako srećan. Ako si nađeš nekoga, ne ustručavaj se ako znaš da će voleti tebe i decu. Voleo bih to za tebe. Uvek budi srećna, bez obzira na sve", zaključio je Džon.

Njih dvoje su se upoznali dok su studirali, a venčali su se 2013. godine. Imaju dvoje zajedničke dece, dvogodišnjeg Braedyna i Penny koja ima samo 10 meseci.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.