14 rajskih plaža koje kriju pakao (VIDEO)
Foto: AP

Izgled definitivno ume da prevari!

14 rajskih plaža koje kriju pakao (VIDEO)

Izgedaju očaravajuće (osim one u Indiji), ali ćete razmisliti da li ćete ih posetiti kada saznate šta sve vreba na njima i oko njih!
Objavljeno: 00:04h

7. Hanakapiai (Hanakapiai Beach), Havaji, SAD Ovo je jedna od najpoznatijih plaža na svetu, a poznata je, između ostalog, i po tome što je na njoj zabranjeno kupanje turistima.

Vlada Havaja ne dopušta da turisti borave na toj plaži, zbog brojnih insekata opasnih po život. 8. Ostrvo Frejzer (Fraser Island), Australija Predivan beli pesak, dugačke plaže i jezerca sa svežom vodom! Sve izgleda kao pravi raj, a u stvarnosti više liči na pravi pakao na Zemlji. Morski psi, otrovne meduze i jake struje vas čekaju u vodi, ali ni na obali nije ništa sigurnije - prepuna je morski krokodili i smrtonosno otrovnih paukova.

A ako želite da posmatrate plažu sa "sigurne" daljine, morate da pazite da vas ne ujede jedna od 18 vrsta zmija koje žive na tom ostrvu ili da vas ne napadne australijski divlji pas - Dingo. 9. Ostrvo Long bič (Long Beach Island), Nju Džerzi, SAD Na prvi pogled, ova plaža je zaista predivna i oduzima dah! Čim je ugledate, odmah poželite da se bućnete u vodu - ali bolje nemojte.

Ovde plivaju mali morski psi koji mogu da nanjuše ljudsko meso sa udaljenosti od čak tri kilometra.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.