VEČERALI U RESTORANU, PA ZA SOBOM OSTAVILI GROZOTU: Ovo je najodvratniji prizor koju su radnici videli (FOTO)
Ilustracija, Foto: AP

nekultura

VEČERALI U RESTORANU, PA ZA SOBOM OSTAVILI GROZOTU: Ovo je najodvratniji prizor koju su radnici videli (FOTO)

Fotografija je objavljena u Fejsbuk grupi Spotted: Colchester gde su svi osudili osobe koje su sedele za tim stolom i napravile nered

Objavljeno:

Fotografija jednog stola u restoranu Harvester u engleskom Eseksu postala je hit na internetu, no ljudi su zgroženi kako je sto izgledao nakon večere.

Fotografija je objavljena u Fejsbuk grupi Spotted: Colchester gde su svi osudili osobe koje su sedele za tim stolom i napravile nered.

Naime, sto je prekriven salvetama, ostacima hrane, papirima i ostalim otpadom, a otpad je završio i na podu te kutnoj garnituri za sedenje.

– Nije me briga ko si, koliko često vani jedeš, koliko dece imaš i koliko ti je bio loš dan. Nije u redu izaći na večeru i otići od stola ostavljajući ga ovakvog da neko drugi mora da čisti. Jadna devojka nije znala gde bi počela – objavljeno je uz fotografiju.

Fotografija je odmah izazvala lavinu komentara. 'Već sam viđala ovakve stvari, nemam obzira za nikoga', 'Veliki nedostatak poštovanja', 'Sjajno vaspitanje. Roditelji bi se trebali sramiti', samo su neki od brojnih komentara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.