UDOVICA ZA 10 GODINA SPAVALA SA 100 NJIH: Monogamija je precenjena, SAD SPAVAM S TROJICOM, SVI SU OŽENJENI
Gvenet Li, Foto: Instagram

PREŠLA IGRICU

UDOVICA ZA 10 GODINA SPAVALA SA 100 NJIH: Monogamija je precenjena, SAD SPAVAM S TROJICOM, SVI SU OŽENJENI

Gvenet Li (47) iz Čelsija, London, kaže kako ima afere s međunarodnim zlatarom, visokopozicioniranim brokerom i moćnim bankarom u isto vreme

Objavljeno:

Bogata udovica otkrila je kako žonglira s trojicom oženjenih muškaraca koji planiraju da tetošu svoje naivne žene na Dan zaljubljenih.

Gvenet Li (47) iz Čelsija, London, kaže kako ima afere s međunarodnim zlatarom, visokopozicioniranim brokerom i moćnim bankarom u isto vreme – i tvrdi da neverni muževi troše više na poklon za Dan zaljubljenih za svoju ljubavnicu nego za suprugu. Bivši model će provesti noći sa svom trojicom tokom sledeće dve nedelje do najromantičnijeg dana u godini. No, biće sama 14. februara jer će njeni ljubavnici biti sa svojim ženama.

Troše dvostruko više na ljubavnice

- Dan zaljubljenih je najbolje vreme u godini da budete ljubavnica jer ste bogato nagrađeni seksom i darovima. Muškarci koji su oženjeni možda se posvećuju svojim suprugama 14. februara, ali troše mnogo više novca na svoje ljubavnice. Prema mom iskustvu, skloni su da potroše dvostruko više nego na supruge, što je meni jako seksi. I ja sam bila supruga na Dan zaljubljenih, dok sam bila u braku sa svojim pokojnim mužem Robertom i sve što mogu da kažem jeste da je mnogo zabavnije biti ljubavnica - kaže ova poslovna konsultantica.

Sva trojica muškaraca gospođe Li svesna su da se ona s njima viđa na neobaveznoj osnovi i da će je morati deliti s drugim oženjenim muškarcima u vreme pre Dana zaljubljenih. To znači da se ona trudi sve njih jednako da uklopi u svoj raspored kako se nijedan ne bi osećao zapostavljeno.

- Tužna je istina da je monogamija precenjena. Ko je odlučio da je dobra ideja predati se nekome u svojim 20-ima ili 30-ima i ostati s njime sledećih 50-ak godina? Gde je tu zabava? Seks će neminovno postati dosadan - objašnjava.

U 10 godina 100 muškaraca

Svoje je ljubavnike Gvenet upoznala na internet stranici za venčane ljude, nakon što se onde učlanila kad joj je suprug umro od raka. Stranica je to koja okuplja dobrostojeće klijente, koji zarađuju barem dvostruko više od proseka. Gvenet tvrdi da je u deset godina spavala sa 100 oženjenih muškaraca koje je upoznala upravo na toj stranici, prenosi Daily Mail.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.