PROCURELA FOTOGRAFIJA SLUŽAVKE HARIJA I MEGAN, JAVNOST JE UŽASNUTA: Ni OVO ne mogu da urade sami (FOTO)
Hari i Megan na udaru javnosti, Foto: AP

na meti kritika

PROCURELA FOTOGRAFIJA SLUŽAVKE HARIJA I MEGAN, JAVNOST JE UŽASNUTA: Ni OVO ne mogu da urade sami (FOTO)

Nered s 'Megxitom' počeo je 8. januara kad je mladi par objavio da se odriče najvažnijih kraljevskih obaveza

Objavljeno:

Megan Markl (38) se sa suprugom Harijem (35) odrekla kraljevskih dužnosti te šokirala ostatak porodice i javnosti.

Svet i dalje bruji o tome, no ovaj skandal očito nije dovoljan za vojvotkinju od Saseksa koja nastavlja 'provocirati' javnost svojim ponašanjem.

Nakon što su za svoj novi dom odabrali letnjikovac u Vankuveru, Kitsilanu, smeštenom tik uz Tihi okean, čini se kako kraljevski par ne želi biti viđen u komšiluku.

Paparazzi su fotografisali pomoćnicu Megan i Harija koja je išla u nabavku kućnih potrepština. U kolicima su se našle razne namirnice te pakovanje gaziranih pića. Javnost ih je po društvenim mrežama ubrzo prozvala kako su i dalje 'lenji i razmaženi iako su se maknuli s dvora'.

foto: Profimedia

Nered s 'Megxitom' počeo je 8. januara kad je mladi par objavio da se odriče najvažnijih kraljevskih obaveza i kreće u 'nov, financsjski nezavisan život'. Učinili su to, očito, bez kraljičinog dopuštenja, ali i bez predloga kako bi to moglo da funkcioniše.

Britanski mediji pišu kako su Hari i Megan to verovatno zamislili kao kombinaciju da su 'napola u, napola van' kraljevske porodice, ali im je kraljica isporučila, kako je to nazvao Telegraph, 'najtvrđi mogući Megxit'.

Par je izgubio pravo da ih se naziva kraljevskim visostima, jednako kao što se to dogodilo Harijevoj majci Dajani kad se razvela od princa Čarlsa 1996., u još jednoj porodičnoj drami koja je uzrujala kraljicu. Nadalje, pristali su vratiti 2,4 miliona funti, koliko su porezni obveznici potrošili na obnovu njihove rezidencije Frogmor Kotidža.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.