Dobio 520 miliona dolara na tomboli, nema ga četiri meseca da ih pokupi (FOTO)

Zaboravni milioner

Dobio 520 miliona dolara na tomboli, nema ga četiri meseca da ih pokupi (FOTO)

Dobitnici glavnih premija u Kaliforniji imaju rok od godinu dana da preuzmu nagradu, koja se posle tog roka automatski dodeljuje školama
Objavljeno:

Predstavnici Kalifornijske lutrije gube nadu da će se dobitnik januarskog džekpota pojaviti da preuzme svoju nagradu. Ta dobitak predstavlja svetski rekord u visni dobitka na lutriji. Braća podelila veliki dobitak na lutriji: Jedan uzeo 291 milion, drugi 7 dolara... (VIDEO) I dok je dobitnicima sa Floride i iz Tenesija trebalo samo nekoliko dana da preuzmu svoje delove džekpota vrednog 1,6 milijardi dolara, izvučenog 13. januara, od trećeg dobitnika koji je tiket kupio u Južnoj Kaliforniji još uvek nema ni traga ni glasa.

Predstavni Kalifornijske lutrije Aleks Traverso kaže da nije neuobičajno da dobitnci nedeljama ne dolaze po nagradu. To vreme uglavnom koriste da angažuju advokate i finansijske savetnike. Potrebno je, međutim, "izuzetno mnogo strpljenja" da bi se sačekalo cela četiri mesaca pre preuzimanja tolike količine novca.
- Ne znam vas, ali kada bih ja imao tiket od 520 miliona dolara u zadnjem džepu, sigurno ne bih sedeo na njemu - rekao je Trevisio, dodavši da je zabrinut da vlasnik tiketa, možda, ni ne zna da je dobitnik.
Prema pravilima, u Kaliforniji dobitnici glavnih premija imaju rok od godinu dana da preuzmu nagradu, koja se posle tog perioda automatski dodeljuje školama. (Espreso.co.rs / msn)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.