ISPLIVALA FOTOGRAFIJA: Sada je otkriveno šta MEGAN MARKL radi u Kanadi dok u Britaniji traje DRAMA (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

SVI BRUJE O NJOJ

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA: Sada je otkriveno šta MEGAN MARKL radi u Kanadi dok u Britaniji traje DRAMA (FOTO)

Hari je još uvek u Velikoj Britaniji i odrađuje još uvek postojeće kraljevske dužnosti

Objavljeno:

Nakon što su princ Hari (35) i Vojvotkinja od Saseksa (38) Megan Markl objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, članovi porodice ne kriju vidno loše raspoloženje zbog skandala koji su im priredili.

Za razliku od njih, Megan u Kanadi ne skida osmeh s lica. Juče su je prvi put videli u javnosti nakon što su obznanili odlazak, piše Metro.

Posetila je ženski krizni centar 'Downtown Eastside' u Vankuveru te je ispijala čaj s ženama, a kako pišu britanski mediji, 'blistala' je od sreće. Kasnije su je fotografi 'uhvatili' kako se ukrcava u avion s Vankuvera.

- Pogledajte s kim smo danas pili čaj! Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl posjetila nas je kako bismo razgovarali o pitanjima koja se tiču žena u zajednici - stoji u objavi fotografije koju je centar objavio na Fejsbuk stranici.

Inače, dobrotvorni centar deluje kao siguran prostor za žene i njihovu djecu na području centra grada, koji su doživeli nasilje, bore se s zavisnošću, siromaštvom i beskućništvom.

Vojvotkinja je za tu priliku odjenula krem majicu i crne pantalone, a kada je silazila s aviona nosila je maslinasto zeleni kaput koji joj je prekrio deo lica.

Megan se smejala i razgovarala s pripadnicima osiguranja, ali osmomesečnog sina Arčija niko nije video.

Hari je još uvek u Velikoj Britaniji i odrađuje još uvek postojeće kraljevske dužnosti.

Bivša holivudska glumica otišla je u Kanadu sa sinom i pripadnicima njenog osiguranja nakon što su procurele vesti kako ona i Hari nameravaju da se povuku kao 'stariji članovi' porodice. Kraljica Elizabeta (93) u ponedeljak je organizovala sastanak te je paru dala blagoslov i odredila 'prelazno razdoblje' dok se svi detalji ne izglade.

- Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne rasprave o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo Harijevu i Meganinu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive samostalnijim životom kao porodica, a da pri tome ostanu cenjeni deo kraljevske porodice - stoji u službenoj objavi britanske kraljice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.