LAŽNO OPTUŽILA 12 MUŠKARACA DA SU JE SILOVALI: Snimili je dok imala odnose s neznancem! Proglašena je krivom!
Foto: Profimedia

lažno optuženi

LAŽNO OPTUŽILA 12 MUŠKARACA DA SU JE SILOVALI: Snimili je dok imala odnose s neznancem! Proglašena je krivom!

"Ova devojka, žrtva, nikada nije bila zaštićena"

Objavljeno:

Britansku tinejdžerku koja je tvrdila da ju je grupno silovalo 12 Izraelaca sud na Cipru proglasio je krivom za lažne tvrdnje o seksualnom napadu.

Sudija je utvrdio da je izmislila celu priču kako bi se osvetila zbog toga što ju je neko snimio kada je imala seksualni odnos s muškarcem kojeg je upoznala u hotelu, dodavši da ona zapravo dobro zna da nije bila silovana.

19-godišnju Britanku sada možda čeka godina dana zatvora i maksimalna kazna od 1450 funti (oko 12.000 kuna). Presuda je odložena za 7. u mesecu, a njen advokat planiraju uložiti žalbu, piše Daily Mail.

"Ova devojka, žrtva, nikada nije bila zaštićena"

"Ova devojka, žrtva, nikada nije bila zaštićena. Odmah su je nastavili silovati novinari, društvo i pravni sistem", rekla je Zelia Gregoriou, aktiviskinja koja je stajala ispred suda s oko 20 drugih pojedinaca koji su prosvedočili protiv presude.

Sudac Mihalis Papatansidi je prilikom čitanja presude rekao da je tinejdžerka bila iskrena jedino kada je priznala da se osećala poniženo nakon što je otkrila da ju je snimila grupa Izraelaca.

"Nije ostavila dobar dojam. Nije govorila istinu i pokušala je prevariti sud", rekao je Papathansidi. Sudac je također odbacio tvrdnje stručnjaka iz Velike Britanije koji su rekli kako je tinejdžerka patila od PTSP-a kad je tvrdila da je bila prisiljena povući optužbe za grupno silovanje.

Imala aferu s 21-godišnjim Izraelcem

Tinejdžerka iz Derbyshirea prvotno je ispričala kako su je u ranim jutarnjim satima 17. aprila Izraelci napali u hotelu u kojem je živela dok je radila u odmaralištu Ayia Napa.

Pre navodnog napada započela je aferu s 21-godišnjim Izraelcem Samom, koji je odseo u hotelu Pambos Napa Rocks. Tokom suđenja se doznalo da je tokom dve noći pre napada imala seksualne odnose sa Samom, što su skriveno snimali njegovi prijatelji.

19-godišnjakinja je sledećeg dana rekla kako ju je napala skupina muškaraca koja je provalila u njenu sobu i silovala je. Nakon toga je polugola otrčala u sobu prijateljice koja ju je odvela u hotelski medicinski centar. Osoblje je pozvalo policiju i ona je detaljno opisala kako je više puta silovana.

Policija je nakon toga uhitila desetak Izraelaca koje je Sam poznavao.

DNK analiza

DNK testovi pokazali su da je 19-godišnjakinja imala polni odnos s trojicom muškaraca koje je optužila za silovanje, ali su oni svi tvrdili da je odnos bio sporazuman. Policija je na njihovim mobilnim telefonima našla snimku seksa tinejdžerke i njihovog prijatelja.

Policija je priopćila kako je postala sumnjičava prema tvrdnjama mlade Britanke kada je osoblje hotela s pet zvezdica u koji se preselila nakon navodnog napada ispričalo da ju je videlo kako skače sretno po krevetu zbog luksuznog smeštaja i kako dane provodi odmarajući se pored bazena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.