NJEN MUŽ JE STALNO GLEDAO U TELEFON: Mislila je da je VARA, ali istina je bila MNOGO JEZIVIJA!
Moli Kuper, Foto: Facebook printscreen

ODVRATNO

NJEN MUŽ JE STALNO GLEDAO U TELEFON: Mislila je da je VARA, ali istina je bila MNOGO JEZIVIJA!

On se nije odvajao od telefona, a onda je isplivala strašna istina

Objavljeno:

Mlada žena posumnjala je da je muž vara.

On se nije odvajao od telefona, a onda je isplivala strašna istina.

Ispostavilo se da je dvadesetšestogodišnji Ričard Kuper, zaposlen u restoranu brze hrane, pričvrstio mobilni telefon za kantu za otpatke kako bi špijunirao goste u toaletu.

Među njima je bilo i petogodišnje dete, a i Moli je krišom snimao u njihovom kupatilu.

- Vezao je mobilni za korpu za veš i snimao me je u toaletu. Bila sam potpuno zgrožena i briznula sam u plač. Zar je moguće da je moj muž uradio tako nešto? - rekla je Moli.

Moli je iskoristila pogodan trenutak da zaviri u njegov mobilni telefon, a ono što je videla bilo je gore od košmara: bili su to video-snimci devojčica u toaletu.

- Bio je to najgori trenutak u mom životu. Osetila sam fizičku slabost, mislila sam da ću povratiti - izjavila je za britanski “Miror”, a prenosi "Srbija danas".

Odmah je odnela dokaze u policiju, a suprug je osuđen zbog voajerizma na uslovnu kaznu od dve godine, pošto se izjasnio kao kriv.

- On je opasnost za društvo. Živimo u istom gradu i klonim ga se kako znam i umem - kaže Moli, koja smatra da Kuper treba da bude iza rešetaka. U intervjuu za “Miror” priznaje da je oduvek sumnjala u muža.

- Dok smo kolima išli na venčanje, otac mi je rekao da “još nije kasno da se predomislim”. Kamo sreće da sam poslušala intuiciju - izjavila je za list.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.