SUPRUG JE UDAVIO NJIHOVU ĆERKU, ONDA SE UBIO: Ipak mu je poslala cveće na SAHRANU - majka otkrila zašto ga NE MRZI
Ubio je svoju ćerku (6), Foto: Facebook printscreen

mentalna bolest i njene posledice

SUPRUG JE UDAVIO NJIHOVU ĆERKU, ONDA SE UBIO: Ipak mu je poslala cveće na SAHRANU - majka otkrila zašto ga NE MRZI

Njen suprug Daren bio je na antidepresivima i imao je kognitivnu bihevioralnu terapiju, ali ništa nije preduzuto kada je lekarima rekao da je sanjao da ubije svoju porodicu

Objavljeno:

Majka šestogodišnje devojčice koju je otac udavio pre nego što je sebi oduzeo život, poslala je cveće na njegovu sahranu i poručila da ga ne mrzi.

Niki Fluk-Edmonds (51) pronašla je svoju ćerku Keziju u nesvesti pored supruga supruga Darena (44), kada se vratila kući s posla na ostrvu Vajt.

Kezija je hitno prebačena u bolnicu, ali je nažalost preminula.

Fluk-Edmonds proživela je tri godine traume od ubistva, ali je najviše besna na državni sistem mentalnog zdravlja, za koji kaže da ih je izneverio.

- To je vrlo komplikovan osećaj. Ne mrzim ga jer ne razumem zašto je to učinio. I ne znam šta je njega dovelo do toga. Mrzim to što je učinio, mrzim što je uzeo najdragojenije što sam ikad imala u životu. Nemam osećanja prema njemu. Ali želim da se založim za njega i mislim da je trebalo da mu bude pružena pomoć. Hej, možda ni moj muž i ćerka bili živi da se to dogodilo.

foto: Facebook printscreen

Njen suprug Daren bio je na antidepresivima i imao je kognitivnu bihevioralnu terapiju, ali ništa nije preduzuto kada je lekarima rekao da je sanjao da ubije svoju porodicu.

Imao je paranoične misli da ga Niki vara, jer je "provodila previše vremena u kupatilu". Njegovi prijatelji veruju da se plašio razvoda.

To ukazuju i njegove objave na Fejsbuku, jer je pre strašnog čina objavljivao slike burmi uz poruke za svoju "predivnu ženu". Međutim, nakon toga je napisao:

- U nekom trenutku, shvatiš da ljudi mogu da ostanu u tvom srcu, ali ne u tvome životu.

Četiri dana kasnije napisao je:

- Gospode, trenutno me boli srce. Nemam pojma šta mi treba, ali ti znaš. Molim vas pomozite.

Iz službi za mentalno zdravlje Velike Britanije naglasili su da istražuju njegov slučaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.