Evo šta žene širom sveta najviše gledaju na Pornhubu (FOTO)

pravo zadovoljstvo

Evo šta žene širom sveta najviše gledaju na Pornhubu (FOTO)

U prethodnoj godini 24 odsto gledalaca na sajtu su bile žene, a u Nemačkoj i Turskoj najviše gledaju "tinejdž" kategoriju
Objavljeno: 22:01h

Kako bismo završili sa mesecom žena, Pornhub je objavio zanimljivu listu koja pokazuje šta žena na svetu najviše vole da gledaju. U prethodnoj godini 24 odsto gledalaca na sajtu su bile žene. Ma nije moguće: Evo šta na porno-sajtovima najviše klikću Srpkinje, a šta Ruskinje! Najgledanija kategorija u većini zemalja je "lezbijke", dok su žene u Nemačkoj i Turskoj najviše gledale "tinejdž", a u Češkoj je najgledanija "ženska prijateljska" akcija. Ukoliko se pozabavimo sa Velikom Britanijom žene najviše gledaju ove kategorije:

Pornhub
Henati je najpopularniji u Aziji, a često se kombinuje sa "tinejdž" kategorijom u nekim delovima jugoistočne Azije. U SAD se najbolje oslikava ono što bi neki nazvali "Biblisjki kaiš", a on je ogledalo Velike Britanije. Sa druge strane, Vels deli iste kategorije kao i zapadne države Amerike.
Pornhub
Ako želimo da se pozabavimo globalnom slikom, prema Pornhubu ovo su kategorije koje se najviše gledaju:
Pornhub
Velika Britanija je druga zemlja po broju poseta žena, a prosečno vreme zadržavanja je 10 minuta i 43 sekunde - što je 10 sekundi duže od svetskog proseka. U Ujedinjenom Kraljevstvu se najviše gleda kategorija "vezivanja", čak 33 odsto više nego u ostatku sveta. (Espreso.co.rs / Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.