OVI ALBANCI SU PLJUNULI U FACU ENGLEZIMA: Bahate se PRETERANO! (FOTO)
Albanska mafija, Foto: Instagram printscreen

opasna mafija

OVI ALBANCI SU PLJUNULI U FACU ENGLEZIMA: Bahate se PRETERANO! (FOTO)

Albanski mafijaši na društvenim mrežama prozvali su se Hellbanianz, što je kombinacija engleskih reči za pakao i Albance

Objavljeno:

Albanski kriminalci rugaju se britanskom pravosuđu sve nasilnijim provalama i prkosnim objavama na društvenim mrežama, pišu britanski mediji.

Daily Telegraph tako je objavio fotografije s privatnih Instagram profila Fabiona Kucija i Azema Dajcija, koji trenutno "gule" u zatvoru u Vorvud zbog provale u kojoj su uhvaćeni s pištoljem i streljivom.

Telegraph piše kako su oni deo zabrinjavajućeg novog trenda u kojoj albanske bande u nasilnim provalama kradu gotovinu i nakit koji potom krijumčare u Albaniju za prodaju na crnom tržištu.

Te gjith bashk

A post shared by Hellbanianz (@hellbanianz_official_worldgang) on

Na jednoj fotografiji vidi se nasmejani Agron Demarku kako sedi na ramenima "kolege" zatvorenika. Demarku je vodio porodičnu bandu koja je dobila ukupno 63 godine zatvora nakon presude za vođenje lanca bordela s belim robljem, uključujući i tinejdžerke, prenosi The Sun.

Albanski mafijaši na društvenim mrežama prozvali su se Hellbanianz, što je kombinacija engleskih reči za pakao i Albance. Na Instagramu se hvale luksuznim životnim stilom sa skupocenim automobilima, satovima i novcem.

Policija u Londonu, Kentu i Sariju izdala je više poternica za kriminalce koji stoje iza nasilnih pljački. Ministarstvo pravosuđa izvestilo je kako su zaplenjeni nedozvoljeni telefoni, a neki profili na društvenim mrežama su uklonjeni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.