DANIMA SE OSEĆALA LOŠE, A ONDA JE POSTAVILA KAMERU U KUĆU: Snimila je muža kako radi nešto UŽASNO dok kuva kafu!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

BIO JOJ JE SUMNJIV

DANIMA SE OSEĆALA LOŠE, A ONDA JE POSTAVILA KAMERU U KUĆU: Snimila je muža kako radi nešto UŽASNO dok kuva kafu!

Osetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brajan– kazala je Tereza opisujući trenutak otkrivanja istine.

Objavljeno:

Svaki put nakon što bi joj muž doneo kafu, Tereza Kozlovski bi se razbolela. Kako bi razrešila tu čudnu pojavu odlučila je da postavi skrivenu kameru u svom domu, a ono što je videla šokiralo ju je.

Na snimkama je jasno videla da joj suprug Brajan svaki put u piće dodaje neku tekućinu, za što se kasnije ispostavilo da je antihistaminik, piše Metro.

Trovao ju je od 2018. godine, a Tereza kaže da bi se nakon konzumacije otrovanog pića osećala umorno, slabo te joj se vid zamućivao zbog čega je posumnjala da suprug želida je ubije. Kazala je i da je jednom prilikom skoro zaspala vozeći automobil.

– Osetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brajan – kazala je Tereza opisujući trenutak otkrivanja istine. Brajan odvetnik kazao je da se optuženik pokajao i rekao kako je sve činio zbog "ružne rastave koju su prolazili".

Zbog toga je kažnjen sa samo 60 dana zatvora, što je razbesnilo tužitelja. – Neverovatno je da je neto ko je počinio takav zločin, ko je ugrozio život svoje supruge, ali i mnogih drugih, dobio tako blagu kaznu i može slobodno šetati. Sretni smo da žrtva nije zaspala vozeći automobil, što je moglo prouzrokovati njenu smrt ili smrt drugih – rekao je tužitelj Eric Smith.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.