STIGLI SU U POSLEDNJEM TRENUTKU: Policajci obili vrata i zatekli ženu u UŽASNOM STANJU, sekunde su delile od SMRTI!
Spasilačka misija, Foto: Printscreen/Liveleak

spasilačka misija

STIGLI SU U POSLEDNJEM TRENUTKU: Policajci obili vrata i zatekli ženu u UŽASNOM STANJU, sekunde su delile od SMRTI!

Policajci su morali da provale u stan da bi spasili suicidnu ženu

Objavljeno:

Iako su herojski podvizi policije česti, retko kada bude zabeležen trenutak spašavanja nečijeg života. Upravo zbog toga je video spasilačke misije iz Pekinga zaprepastio ljude širom sveta.

Kineski policajac Feng Rui poslat je u neboder u Čaojang okrugu u Pekingu nakon što su svedoci prijavili ženu koja je sedela na simsu svog prozora na devetnaestom spratu.

Žena, čije je ime i dalje nepoznato, je prethodno zaključala vrata i nije odgovarala spasiocima koji su pokušavali da komuniciraju sa njom.

Policajac Feng je zaključio da je je jedini način da je spasu tako što će popričati sa njom i smiriti je zato što spasioci nisu uspeli da postave jastuk za spasavanje u prizemlju zbog radova koju se tu obavljali.

Jedan od kolega je nastavio da se obraća ženi kako ne bi čula bravara koji obija vrata.

Na snimku se vidi Feng Rui u civilu kako otvara vrata i zatiče praznu sobu da bi kroz sekund zapazio ženu na prozoru i neverovatnim refleksima uspeva da je dohvati u trenutku kada ona pokušava da skoči.

- To je bilo instiktivno. Požurio sam, uhvatio je i pokušavao da je zadržim. Sada kada gledam video sve to izgleda jezivo, ali ne zato što sam se uplašio da bih i ja mogao da padnem sa prozora. Šta bi bilo da nisam uspeo da je dohvatim? Da je skočila krivica bi me proganjala do kraja života.- rekao je policajac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ViralTab)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.