OTAC ŠESTORO DECE STRADAO NA JEZIV NAČIN DOK SE KUPAO: Niko nije ni pomišljao da bi OVO moglo da ga ubije!
Li i Šenon Dingl, Foto: Printscreen/Instagram/shannondingle

TUŽNO

OTAC ŠESTORO DECE STRADAO NA JEZIV NAČIN DOK SE KUPAO: Niko nije ni pomišljao da bi OVO moglo da ga ubije!

Zasobom ostavio suprugu i šestoro dece

Objavljeno:

Otac šestoro dece Li Dingl (37) poginuo je na plaži u američkoj saveznoj državi Severnoj Karolini kada ga je talas udario i bacio na pesak, što je dovelo do preloma njegovog vrata, piše CNN.

Dinglova supruga Šenon Dingl rekla je da se Li sa troje njihove dece u četvrtak igrao na plaži kada ga je talas udario i bacio na zemlju.

Silina udarca slomila mu je vrat, a grlo mu je do te mere nateklo da mu je mozak ostao bez kiseonika na jako dug vremenski period. Predug da bi se oporavio.

Preminuo je dan posle nesreće.

- Moj partner, moja ljubav, moj dom umro je (u petak) nakon strašne nesreće - napisala je Šenon na društvenim mrežama i dodala da ga je nekoliko "heroja" pokušalo spasiti, ali da u u svakom slučaju to ne bi značilo jer su njegove povrede bile preteške.

- Upoznali smo se kada sam imala 18 godina, a on 19 i od tada smo zajedno. Nije trebalo da se oprostim sa 37. Ne znam kako da budem odrasla osoba bez njega, ali naučiću. Volela bih da ne moram. Molite se za nas - napisala je njegova supruga s kojom ima šestoro dece, od kojih je četvoro usvojeno, a jedna ćerka ima cerebralnu paralizu.

Radnici spasilačke službe Ouk Ajlend Voter Reskju i drugih spasilačkih službi nakon samo nekoliko minuta priskočili su u pomoć Dinglu, međutim nije mu se bilo pomoći.

Dingl je predsednik kompanije Atlas Indžiniring koja se bavila rešavanjem strukturnih problema i popravljanjem zgrada. Viši partner u firmi Tom Kaldvel rekao je da je Li Dingl imao "veliko srce" kao i da je bio "miran, prijatan, skroman i sposoban".

- Bio je šef iz snova, dobar prijatelj, otac pun ljubav i veoma prijatna osoba. Istovremeno, bio je hrabar i uticajan. Njega biste hteli pored sebe u teškim i opasnim situacijama - rekao je izvršni potpredsednik firme Kris Kutu.

Dobrotvorni fond za pomoć porodici Dingl uspostavljen je na platformi - GoFundMe - a do sad se u njega slilo nešto manje od 150 hiljada američkih dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.