NOVINARKA PONUDILA PRLJAVE ČARAPE NA FEJSBUKU! Prodala ih je u sekundi, svi su ih želeli zbog jednog razloga
Postavila oglas na društvene mreže, Foto: Profimedia

da li je moguće?

NOVINARKA PONUDILA PRLJAVE ČARAPE NA FEJSBUKU! Prodala ih je u sekundi, svi su ih želeli zbog jednog razloga


Nakon 30-minutnog trčanja, Hana priznaje da su njene čarape smrdele

Objavljeno:

Kao deo eksperimenta, odlučila je da objavi na Fejsbuku kako prodaje svoje prljave čarape, a ubrzo su je preplavile poruke u kojima su je neki pitali da li bi im prodala svoje prljavo rublje.

Novinarka portala MyLondon Hana Kane odlučila je da proda par svojih prljavih čarapa posredstvom Fejsbuka i uspela je u tome. - Da ste me juče pitali kako ću provesti sredu verovatno bih odgovorila da ću gledati emisiju "Love Island". Nisam ni sumnjala da će biti potpuno drugačije. Inspirisana eksperimentom sestrine stranice Essex Live, odlučila sam da vidim da li mogu da zaradim na Fejsbuku prodajući prljave čarape. Nosila sam ih ceo dan na poslu pa pretrčala pet kilometara u njima. Može se reći da nisu bile ni najmanje sveže. Ali, 24 sata kasnije imam 25 KM više na bankovnom računu - ispričala je Hana. Nakon 30-minutnog trčanja, Hana priznaje da su njene čarape smrdele. Fotografisala ih je nekoliko puta i objavila u osam Fejsbuk grupa. Za njih je tražila 10 KM, ali je oglas izazvao veliku uzbunu. Mnogi ljudi su mislili da joj je neko hakovao profil, drugi su pretili da će je tužiti mami, a neki su bili znatiželjni i zanimalo ih je hoće li neko pristati na njenu ponudu.

Ipak, Hannah nije dugo čekala. U roku od 15 minuta, oko pet muškaraca joj je poslalo poruku u želji da kupe njene smrdljive čarape. - Važno je naglasiti da su svi s kojima sam razgovarala bili pristojni i da ni na koji način nisu bili neugodni, jednostavno su mi objasnili da imaju fetiš i da žele da prihvate moju ponudu - istakla je Hana. Do ujutro je dobila oko 17 novih poruka, a jedan muškarac joj je ponudio 25 KM za dva para prljavih čarapa. U roku od 20 minuta napravio je PayPal račun, prebacio joj novac. Hannah je spakovala čarape, otišla na poštu i poslala ih. Iz znatiželje ga je pitala što mu se tačno svidelo kod njenih čarapa. - Imam ogroman fetiš i vidim da si apsolutno prekrasna, zašto ne bih mirisao tvoja stopala? Znaš li na šta mislim? Predivna devojko sa seksi stopalima, zašto ne bih - odgovorio joj je muškarac, prenosi Mirror.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.