IMALA SAM 126 KG I MISLILA DA MI JE ŽIVOT UNIŠTEN: Primenila sam samo JEDAN TRIK i sada izgledam kao manekenka!
Matilda Broberg, Foto: Printscreen

DRASTIČNO MRŠAVLJENJE

IMALA SAM 126 KG I MISLILA DA MI JE ŽIVOT UNIŠTEN: Primenila sam samo JEDAN TRIK i sada izgledam kao manekenka!

Matilda se celog života mučila sa viškom kilograma i želela je da se dovede u red

Objavljeno:

Matilda Broberg je sa 22 godine potpuno preokrenula svoj život, a sve je počelo od dramatičnog mršavljenja. Matilda se celog života mučila sa viškom kilograma i želela je da se dovede u red, ali kako kaže, nikada nije mogla da nađe dovoljno motivacije i volje da to zapravo sprovede u delo. - Postala sam gojazna oko 14. godine, a odonda je bilo sve gore jer sam radila sve što radi i moje društvo. Međutim, moje društvo je uživalo u sladoledima, slatkišima i picama što ja sebi nisam mogla da priuštim jer sam bila gojazna. Ipak, jela sam sa njima - kaže Matilda, dodajući da je pritom vodila i vrlo neaktivan život.

- U jednom trenutku mislila sam da prosto više ništa ne mogu da uradim povodom toga, da je sve otišlo predaleko. Osećala sam se kao da sam zarobljena u sopstvenom telu. Samo sam se pravila da sam srećna ,a zapravo sam bila nesrećna, anksiozna i želela samo da mogu da potrčim - kaže Matilda.

foto: Printscreen

Kako kaže, bila je svesna da je ona kriva za situaciju u kojoj se nalazi. - Moja mama je oduvek pravila zdrave obroke. Problem je bio u tome što sam ja krišom kupovala i jela nezdravu hranu. Jela sam preko 3.500 kalorija dnevno i imala 126 kilograma. Ono što ju je zaista navelo da nešto uradi jeste izlazak sa društvom u zabavni park, kada joj je rečeno da je preteška za sve mašine na kojima je želela da se vozi. Tada je krenula na dijetu.

- Morate da udarite u samo dno pre nego što konačno nešto promenite. Tako sam ja posle toga izbacila sve grickalice i slatkiše, ali i hleb i testeninu. Čim sam prestala da jedem te masne i kalorične stvari, kilogrami su počeli da se tope a ja sam imala par trkikova kako bih pobedila svoju proždrljivost. Kako kaže Matilda, ono što je njoj pomoglo su, pre svega, male porcije. - Sve moje porcije su veličine dlana. Ne dozvoljavam sebi da idem preko toga. Pored toga, uvek umesto običnom kašikom jedem kašičicom jer tako prevarim sebe i mislim da sam pojela više nego što zapravo jesam. Želudac mi je posle godina prejedanja bio ogroman i to je bio jedini način da unormalim apetit.

BONUS VIDEO:

U POSLEDNJEM TRENUTKU UHVATILA DETE KOJE JE KRENULO DA PADA SA VELIKE VISINE! Jedna je majka (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Hayat)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.