ZBOG NEHUMANE ŠALE IDE U ZATVOR! Jutjuber dao beskućniku KEKS koji je unutra krio UŽAS (VIDEO)
Kagua Ren, Foto: Youtube printscreen

sramota

ZBOG NEHUMANE ŠALE IDE U ZATVOR! Jutjuber dao beskućniku KEKS koji je unutra krio UŽAS (VIDEO)

Sud u Barseloni proglasio je Rena krivim za kršenje moralnog integriteta beskućnika

Objavljeno:

Jedan jutjuber izveo je jednu nehumanu šalu i objavio je na tom popularnom servisu za razmenu video zapisa, zbog čega ga sada čeka zatvorska kazna.

Naime, Kangua Ren ispunio je Oreo keks pastom za zube pa je zatim snimio sebe kako beskućniku u Barseloni daje taj kolačić, javlja The New York Times.

Sud u Barseloni proglasio je Rena krivim za kršenje moralnog integriteta beskućnika pa ga je kaznio 15-mesečnom zatvorskom kaznom, s time da žrtvi šale mora još dodatno platiti 20.000 evra odštete.

Dodatno, sud je naredio da se tokom sledećih pet godina zatvore korisnički Renovi računi na Jutjubu i drugim društvenim medijima.

Nakon što je objavio video zapis neslane šale, Ren je na društvenim mrežama naišao na mnogobrojne osude. Ubrzo se vratio beskućniku i ponudio mu novčanicu od 20 evra. Prema navodima policije, ćerki žrtve ponudio je još dodatnih 300 evra i zamolio ju je da ga ne tuži.

Prilikom obrane, Ren je objasnio kako se samo radilo o šali i da se kasnije pokušao iskupiti za neprijatnost koju ju prouzrokovao beskućniku.

- Radim stvari zbog predstave. Ljudi vole gledati nešto morbidno - rekao je Ren u sudnici.

Sutkinja je primetila kako je Ren na spomenutom videu zaradio više od 2.000 evra prihoda od oglašavanja.

- Ovo nije bio izolovani čin - zaključila je sutkinja Rosa Aragonés. Naime, već je ranije, stoji u presudi, u drugim videozapisima Ren demonstrirao "okrutno ponašanje" prema "lakim ili ranjivim žrtvama".

U izvornom videu, koji je kasnije uklonjen s Jutjuba, tada 19-godišnji Ren priznao je da je "možda otišao malo predaleko", ali je dodao kako postoji i "pozitivna strana" u celoj priči.

- To će mu pomoći da malo očisti zube. Mislim da ih nije oprao otkako je postao siromašan - kazao je Ren u videu.

Kangua Ren rođen je u Kini, ali u Barseloni živi od detinjstva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.