JEZIVO BABA VANGINO PROROČANSTVO: Kada ova zemlja PADNE počinje TREĆI SVETSKI RAT! Uvod je već počeo!
Baba Vanga!, Foto: Printscreen

SVET SE TRESE

JEZIVO BABA VANGINO PROROČANSTVO: Kada ova zemlja PADNE počinje TREĆI SVETSKI RAT! Uvod je već počeo!

Evo, to se sada dešava, šta mi je rekla, rekao je on

Objavljeno:

Bugarski reditelj i politički aktivista Nidal Algafari, inače po ocu Sirijac, podsetio je nedavno na jedno proročanstvo čuvene Baba Vange. On je u intervjuu za magazin Šou rekao da nikad nije verovao u Vangina proročanstva, sve do pre par meseci.

Evo, to se sada dešava, šta mi je rekla, rekao je on. “To je bilo pre 40 godina. Kad su je pitali kad će Bugarska da se podigne, ona je rekla “kad Sirija padne”. Pre dve godine nisam mogao ni da zamislim tako nešto: “kako može jedna država kao što je Sirija da padne”, mislio sam. Sada ipak počinjem da verujem da je došao i taj momenat. To je već nešto što se dešava – kaže Algafari.

Vangelija Pandeva Dimitrova, poznata kao Baba Vanga, rođena je u Strumici 1911. godine, a umrla je u Petriču 1996. godine. Najveći deo života je provela u planinama Pirinske Makedonije, u Bugarskoj, a kažu da je predvidela tačan datum svoje smrti, pored svih ostalih stvari koje je navodno predvidela.

Vanga je predskazala i da će njen dar da nasledi slepa devojčica iz Francuske, kao i da će 2010. godine da počne uvod u Treći svetski rat – prvo u zemljama gde će narod međusobno da se ubija, pa će se konflikt kasnije proširiti na celi svet. Vanga je navodno predviđala da će do 2043. godine Evropom zavladati Islam.

BONUS VIDEO:

E TO SU PRAVI VOZOVI I PRUGE! Slove za najbolje na svetu, a pogledajte i zašto! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.