NE ZNAM DA LI ĆU IKADA MOĆI DA VIDIM NA LEVO OKO! Ovu ženu je pratner optužio za prevaru, pa joj priredio PAKAO
Adel Sempl, Foto: Facebook printscreen

nasilje nad ženama

NE ZNAM DA LI ĆU IKADA MOĆI DA VIDIM NA LEVO OKO! Ovu ženu je pratner optužio za prevaru, pa joj priredio PAKAO

Optužio ju je da ima aferu, a onda udario tako jako da je poletela preko sobe, pala na pod, gde ju je nasilnik prikovao i nastavio da je udara u glavu

Objavljeno:

Adel Sempl (31) Britanka iz Oldhama, žrtva je porodičnog nasilja, a zbog pretrpljenih povreda možda više nikada neće moći da vidi na jedno oko.

Povrede joj je naneo ljubomorni partner Metju Hejs (31) kojeg je upoznala na sajtu za dejting.

Hejs je Adel fizički napao 12. januara, kada se vratila iz radnje. Optužio ju je da ima aferu, a onda udario tako jako da je poletela preko sobe, pala na pod, gde ju je nasilnik prikovao i nastavio da je udara u glavu.

POGLEDAJTE NJENE POVREDE NA OVOM LINKU!

Njen prijatelj je na sreću video Hejsa u trenutku kada je uzeo bočicu parfema i pretio da će joj je razbiti o glavu, i pozvao policiju koja ga je uhapsila. On je zatim osuđen na 29 meseci zatvora, a Adel smatra da je to blaga kazna.

- Ja možda više neću moći da vidim na levo oko, a on će za godinu i po izaći iz zatvora. Nadam se da druge žene neće ponoviti moju grešku. Ako pokazuje i najmanje znake nasilja, onda će verovatno zaista biti nasilan - upozorava ova žena.

Upoznala je Meta na sajtu, brzo su "klinuli", pa ju je već posle mesec dana pozvao da živi kod njega, na šta je ona pristala. Već posle par nedelja on je pokazao svoje pravo lice. Otišli su na novogodišnju zabavu, a kada je Met video kako priča sa nekim muškarcem, poludeo je.

- Tvrdio je da sam flertovala sa tim muškarcem . Tako je bilo nedeljama, prvo bi imao izliv besa, a onda govorio kako ne može da živi bez mene. Sada mi je jasno da je hteo da mi pomuti razum, i u tome je uspeo - priča Adel.

Onda se 12. januara dogodila krvava drama - kada je došla iz radnje, Met ju je optužio da je bila sa ljubavnikom. Počeo je da je tuče.

- Poslednje čega se sećam je on kako sedi na meni, i zvuk pucanja - priča ona.

Adel i danas ima glavobolje, i nekada vidi duplo.

- Moj život je u krhotinama i uzeto je sve, ali moram da nastavim. Imam PTSP (post-traumatski stres) i depresiju posle onoga što me je Met uradio i ponekad se čini da neću moći da stignem do sledećeg dana. Svakoj ženi koja primeti svoje partnere kako ih kontrolišu, nemojte čekati dok ne bude prekasno da izađete. Vaš partner nikada ne bi trebalo da vas tretira kao niže biće - kaže ova hrabra žena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.