MALI JE GENIJALAC: Krenuo na faks sa 10 godina, 5 puta nominovan za Nobela, a evo šta radi danas!
Greg Smith, Foto: Printscreen

neverovatno

MALI JE GENIJALAC: Krenuo na faks sa 10 godina, 5 puta nominovan za Nobela, a evo šta radi danas!

Još pre tinejdžerskog doba, Greg je studirao fiziku, francuski jezik i matematiku

Objavljeno:

Greg Smith je bio prava senzacija 90-ih godina, kada je zbog svoje neverovatne inteligencije već sa sedam godina upisao srednju školu, dok je sa nepunih 10 godina već bio na fakultetu.

Još pre tinejdžerskog doba, Greg je studirao fiziku, francuski jezik i matematiku, a danas je taj genije 26-godišnjak koji se i dalje sa setom priseća tog doba.

Bilo je čudno da tako mlad idem na fakultet, a uprkos tome što su svi bili gotovo duplo stariji od mene, nisu mi pravili neprijatnosti. Zapravo sam upoznao puno prijatelja tokom fakultetskih dana, ali isto tako sam imao i mnogo prijatelja mojih godina”, ispričao je on u jednom intervjuu.

Njegovo detinjstvo se uveliko razlikovalo od detinjstva njegovih vršnjaka, pogotovo kada se uzme u obzir da je često imao TV intervjue u emisijama poput “60 minuta”, “Kasni šou sa Davidom Lettermanom”, ” Oprah Show” i brojnih drugih.

foto: Printscreen

Međutim, ova popularnost mu je otvorila i brojna vrata, jer je mogao da priča o događajima koji su mu bitni, poput dobrotvornog rada. Greg je čak pet puta nominovan za Nobelovu nagradu na polju humanitarnog rada za dečja prava i njihovu sigurnost.

On je sada doktorant u istraživačkom timu Mount Sinaija, gde studira ponašanje bakterija u nadi da će pronaći bolje lekove za svakodnevne bolesti.

Mislim da ćemo tokom mog života uspeti da nađemo različite, uspešne terapije za određene vrste raka koji ljudi dobijaju”, zaključio je on, prenosi Huffington Post.

BONUS VIDEO:

OVAJ ČOVEK JE PREVARIO SIGURNU SMRT! Automobil mu razvaljen u sudaru, a on mirno sedi i čeka hitnu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.