OVAJ PAR JE ODLUČIO DA SE ČUVA ZA BRAK: Njihovo znanje o se*su zaprepastilo je terapeutkinju!
Rešili da se čuvalu za brak, Foto: BBC3 printscreen

nisu se informisali

OVAJ PAR JE ODLUČIO DA SE ČUVA ZA BRAK: Njihovo znanje o se*su zaprepastilo je terapeutkinju!

Iako zaljubljeni, odlučili su da apstiniraju od seksa do prve bračne noći

Objavljeno:

Tomiva (27) i njegova verenica Vunmi (23) su katolici koji su odlučili da sačekaju sa seksom dok se uzmu, a nedavno su gostovali na televiziji BBC 3, gde su u emisiji 'Sex on the Couch' pričali sa seks terapeutkinjom.

Upoznali su se pre pet godina u grupi koja proučava Bibliju, a Vunmi kaže kako ju je 'na prvu oduševila njegova inteligencija'.

Iako zaljubljeni, odlučili su da apstiniraju od seksa do prve bračne noći, a kako je venčanje za pet meseci, Vunmi je pomislila da bi bilo dobro da popričaju s terapeutkinjom, da vidi je li spremna na sve što se od nje očekuje u prvoj bračnoj noći.

Tako su se u emisiji našli 'na kauču' seksualne terapeutkinje Lohani Nur, koja je odlučila da proveri njihovo znanje o seksu uz pomoć - plišane vagine. S plišanom igračkom mu je pokazala i kako bi trebala izgledati predigra kao i gde se šta nalazi.

Lohani Nur
Lohani Nur foto: BBC3 printscreen

Već na početku razgovora s njom, Tomiva je objasnio da se 'jednom već imao seks, ali da svejedno ne bi rekao da je iskusan'. A to je i dokazao kad je par minuta kasnije rekao da je 'bio siguran da žene piške kroz klitoris'.

Nakon što mu je Nur objasnila neke osnovne činjenice o ženskoj anatomiji, s budućim je supružnicima počela razgovarati o orgazmu, a onda je Tomiva upitao:

- Može li žena svršiti, a misliti da nije, jer orgazam nije uvek očit?

Nur je paru odgovorila kako će 'oboje sigurno znati je li ona svršila tokom seksa ili ne', a Vunmi je objasnila njihov pogled na seks:

- Naša je vera temelj naše veze i zato već godinama apstiniramo od seksa što, kako možete i pretpostaviti, nije jednostavno. Ali jedino tako ćemo nakon venčanja moći potpuno da uživamo u seksualnim odnosima.

S tim se složio i Tomiva, koji je rekao da bi prvi seks sa suprugom trebalo da traje 10 sati. Nur im je savetovala da se 'fizički što bolje upoznaju tu prvu noć koju će provesti zajedno', a seansu je Tomiva zaključio s mišlju koja se svidela i neiskusnoj verenici. Rekao je da 'nije bitno ni ako se ne budu imali seks već prve bračne noći, jer uvek mogu da pokušaju ponovo'.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.