OVU FOTOGRAFIJU JE LAJKOVALO POLA MILIONA LJUDI! Zbog razloga ćete jedva zadržati suze! (FOTO)
Zbog razloga ćete jedva zadržati suze!, Foto: Twitter/@ApollonTweets

au!

OVU FOTOGRAFIJU JE LAJKOVALO POLA MILIONA LJUDI! Zbog razloga ćete jedva zadržati suze! (FOTO)

Ispod njegove objave javili su se mnogi koji su shvatili zašto ga je ovaj trenutak toliko taknuo

Objavljeno:

Tviteraš Dominik Apolon prikupio je više od pola miliona lajkova za fotografiju svoje ruke sa flasterom na njoj. Mnogi su se na prvi pogled zapitali zbog čega.

Međutim, Dominik je prvi put u životu naišao na flastere u tonu svoje kože. Prvi put u životu na telo je stavio flaster koji se nije isticao na njegovoj koži.

- Trebalo mi je 45 putovanja oko Sunca, ali prvi put u životu znam kako je na sebi imati flaster u boji kože. Na prvoj fotografiji ga jedva možete i uočiti. Stvarno, jedva suzdržavam suze - napisao je Dominique, a njegova je objava oduševila mnoge.

Kasnije je dodao: "Nije da nisam znao da postoje ovakvi flasteri, samo nisam očekivao ovakvu navalu emocija u trenutku kad sam video kako se uklapa", prenosi Index.hr.

Ispod njegove objave javili su se mnogi koji su shvatili zašto ga je ovaj trenutak toliko taknuo, pa su dodali da su upravo takve sitnice poput flastera kod njih kao dece stvarali svesnost o rasi.

- Sećam se da sam uvek pitala mamu zašto je flaster baš te boje - dodala je jedna tviterašica, a Dominik je za poređenje dodao i fotografiju svoje ruke s prozirnim flasterom.

U raspravu se uključio i glumac Džon Bojega i napisao je sledeće: "Da! Na setovima, gde se često posečemo, pa moraju da nam boje flastere u smeđu boju", napisao je on.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.