PRETI JOJ DVE GODINE ZATVORA ZBOG KOMENTARA NA FEJSBUKU! Bivšem mužu je napisala OVO, odmah su je priveli!
Laleh Šahraveš, Foto: Facebook

jezivi zakoni

PRETI JOJ DVE GODINE ZATVORA ZBOG KOMENTARA NA FEJSBUKU! Bivšem mužu je napisala OVO, odmah su je priveli!

Žena iz Londona, Laleh Šahraveš (55) uhapšena je na aerodromu u Dubaiju

Objavljeno:

Britanki prete dve godine zatvora u Dubaiju zbog toga što je uvredila bivšu ženu svog bivšeg muža i nazvala je "konjem" na Fejsbuku, tvrde aktivisti.

Žena iz Londona, Laleh Šahraveš (55) uhapšena je na aerodromu u Dubaiju, gde je došla da bi prisustvovala sahrani svog bivšeg muža.

Sada joj preti zatvorska kazna zbog dva komentara na slici svog bivšeg muža iz 2016, koji se opet oženio. Prema grupi aktivista "Pritvoreni u Dubaiju", Šahraveš je bila udata za njega 18 godina, od čega je 8 meseci živela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Otišla je u Veliku Britaniju sa ćerkom, a njen muž je ostao u Emiratima. Laleh je na Fejsbuku saznala da se on ponovo ženi. Ispod slike je napisala:

- Nadam se da ćeš završiti pod zemljom idiote. Ostavio si me zbog konja.

Prema zakonu Emirata o sajber-kriminalu, osoba može biti pritvorena i zbog uvredljivih komentara. Tako Lelah može dobiti dve godine zatvora ili novčanu kaznu od 50,000 funti.

Navodno je njen komentar prijavila nova žena njenog bivšeg muža. Uhapšena je dok je bila sa ćerkom (14) koju su vratili u Britaniju. Ona sada moli za puštanje svoje majke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.