TRI GODINE JE POKUŠAVALA DA OSTANE TRUDNA, ALI BEZUSPEŠNO: Kada joj je muž rekao istinu, bila je van sebe od besa!
Žena / Ilustracija, Foto: Printscreen / Instagram

BILA JE VAN SEBE!

TRI GODINE JE POKUŠAVALA DA OSTANE TRUDNA, ALI BEZUSPEŠNO: Kada joj je muž rekao istinu, bila je van sebe od besa!

Nakon nekog vremena, kad je njen bes opao, odlučila je da sasluša muža...

Objavljeno: 18:57h

Jedna žena kaže da je godinama pokušavala da zatrudni i mislila je kako ne može zbog sindroma policističnih jajnika, ali je ona otkrila užasnu istinu.

Tri godine žena je pokušavala da ostane u drugom stanju svim dostupnim tretmanima, ali ništa nije prolazilo. Mužu je zatim dala ultimatum - veštačka oplodnja ili razvod. Međutim, ono što nije očekivala, je odgovor koji ju je potpuno uništio.

"Nakon tri godine bolnih, invazivnih i skupih tretmana, otkrila sam da je moj suprug podvrgnut vazektomiji pre nego što smo se upoznali", objasnila je u objavi na Redditu koja je u međuvremenu obrisana.

"Dopustio mi je 29 negativnih testova trudnoće i brojne injekcije hormona i nikad nije mislio da mi kaže", dodala je. Kaže kako je pretpostavila da je ona problem, a kad je saznala da ju je ćitavo vreme lagao, ostala je u šoku.

"Lekari su zahtevali analizu sperme, ali je on odbijao", pojasila je, zatim dodadvši da nije insistirala zbog policističnih jajnika.

Nakon nekog vremena, kad je njen bes opao, odlučila je da sasluša muža, ispostavilo se kako je vazektomiju imao dok je bio u braku s bivšom za koju se bojao "da će ga zarobiti u vezi detetom."

"Objasnio mi je i da mi nije rekao jer me voli i bio je zabrinut da bih otišla", objasnila je te dodala kako mu je dala tri opcije - obrnuta vazektomija, da pristane na donatora sperme ili razvod.

"Volim ga, ali sam slomljena. Uz njegove laži, mislim da je bolje da nismo u braku. Još uvek bih mogla dobiti donatora sperme i, iskreno, to bi moglo biti najbolje."

Korisnici Reddita vrlo brzo osudili su njegovo ponašanje te ga počastili svakakvim nadimcima. "Dopustio je da mu žena kroz sve to prolazi i nije joj mislio reći da puca ćorke?", "tip je obično smeće", "ko zna što još skriva", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

ČAMAC ZAPLOVIO ULICOM! Čovek iz petnih žila pokušava da ga zaustavi da se ne zakuca! (VIDEO)

(Espreso.co.rs /


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.