ŽENA SE SRUŠILA U KUPATILU, PA JE TRAŽILA POMOĆ OD SVOJA TRI PSA: Labradorke su zatim učinile nešto neverovatno!
Psi spasili život ženi, Foto: Youtube printscreen

spasle joj život

ŽENA SE SRUŠILA U KUPATILU, PA JE TRAŽILA POMOĆ OD SVOJA TRI PSA: Labradorke su zatim učinile nešto neverovatno!

Sve su snimile nadzorne kamere

Objavljeno:

Dva odana psa spasila su život svojoj vlasnici nakon što je ona dobila moždani udar.

Psi su potrčali do komšijske kuće kako bi joj dali do znanja da nešto nije u redu, a sve su snimile nadzorne kamere, prenosi Daily mail.

Labradorke Morin Hačer, Bela i Sejdi, požurile su do košijske kuće nakon što se njihova vlasnica srušila dok se tuširala u svom domu na Floridi. Sve se dogodilo početkom decembra.

- Tuširala sam se, a onda sam se odjednom našla na podu i nisam mogla da se pomerim . Rekla sam svojim devojkama (psima) da mi treba pomoć - ispričala je 62-godišnja Morin Hačer.

Psi su odmah potrčali do komšinice Aleksandre Naspolini koja je odmah došla da proveri šta se dogodilo. Na video snimku se vidi kako su dva psa istrčala iz kuće prema ulaznim vratima i krenula prema drugoj kući. Hačer je kasnije ispričala kako obično zaključava ulazna vrata, ali toga dana to srećom nije učinila.

Sve vreme dok su napuštali kuću, psi su lajali, pokušavajući da alarmiraju nekoga da pomogne njihovoj vlasnici, koja je bila u velikoj opasnosti.

- Obično imam svoju rutinu, ali toga dana nisam radila sve kao inače. Sedela sam i pila kafu kad sam vani videla jednog psa. Zatim sam čula kako drugi pas laje iz susedne kuće - rekla je komšinica Naspolini, koja se nedugo nakon toga vidi i na snimku kako kuca na susedina vrata držeći jednog od pasa za ogrlicu.

Polako se nagnula pred ulaznim vratima i pozvala komšinicu, a zatim pozvonila. Na kraju je ušla u kuću kroz otvorena vrata i opet pozvala komšinicu.

- Pitala sam psa: Gde je mama? Gde je mama? - priča Naspolini i dodaje da su ju psi doveli do Hačer koja je ležala na krevetu.

Videlo se da je pretrpjla moždani udar: teško je govorila, a jedna strana tela joj je bila slabija od druge.

Na snimku se zatim vidi kako dolaze radnici hitne pomoći i iznose Hačer. Odvezli su ju u bolnicu.

Tri dana kasnije, Hačer je povratila svoju snagu i vratila se kući svojim psima.

- Srećna sam što nemam nikakvih posledica, hvala lekarima i osoblju na svemu što suuradili za mene - rekla je Hačer i dodala kako je srećna što su njeni 'anđeli' Bela i Sejdi bili uz nju i spasili je.

Hačer inače živi sa svojim 21-godišnjim unukom, alio on tada nije bio kod kuće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.