FOTOGRAF IM UNIŠTIO VERIDBU! Par se RAZBESNEO kada je pogledao slike, ovo je ogromna UVREDA (FOTO)
Slike ih nisu oduševile, Foto: Printscreen/facebook

nEĆE IH STAVITI U ALBUM

FOTOGRAF IM UNIŠTIO VERIDBU! Par se RAZBESNEO kada je pogledao slike, ovo je ogromna UVREDA (FOTO)

Verenici se šokirali kada su dobili fotografije, plaćene 150 dolara!

Objavljeno:

Kejti Liepold iz američke savezne države Ohajo šokirala se fotografijama koje je slikala profesionalna fotografkinja povodom veridbe kojom su Kejti i njen izabranik objavili.

Buduća mlada fotografkinju Lindu Silvestri iz fotografske kompanije Tower Photography unajmila je za slikanje venčanja, a u paket od 600 dolara uključeno je bilo i fotografisanje veridbe.

Par je platio 150 dolara za kauciju, nakon čega su odradili slikanje. Sve je bilo u redu dok Kejti nije dobila fotografije.

Prvo je primetila kako su neke fotografije zamagljene i snimane iz čudnih uglova, ali najveći šok je usledio kada je videla dve fotografije na kojima ona i njen verenik izgledaju mnogo mršavije.

Kejti Liepold i nen verenik Džon Kistler imaju višak kilograma, a to se očigledno nije svidelo fotografkinji koja ih je u fotošopu odlučila malo 'stanjiti'.

"Nismo hteli fotografisanje povodom veridbe, ali budući da je bilo u paketu pomislili smo ''zašto ne''. Na snimanju smo se super proveli, smejali smo se, razgovarali, bilo je odlično", ispričala je buduća mlada.

Ipak, kada je dobila fotografije, neprijatno se iznenadila.

"Svakom od nas skinula je sigurno 15 kilograma. To nije bilo ono što smo tražili, zaista me je povredila", ogorčena je Kejti.

Kada je nazvala fotografkinju i pitala je zbog čega je to uradila, ona joj je predložila da raskinu ugovor, ali da im neće vratiti 150 dolara koje su dali kao kauciju, jer je deo posla za njih odradila.

Kejti je dan kasnije na jednoj Fejsbuk stranici za venčanja u videla kako ih je fotografkinja Linda izvređala, napisavši kako je ''jako teško napraviti lepe fotografije sa dvoje ljudi čije glave ne mogu da stanu u jedan kadar''.

Buduća mlada je zbog tih uvreda odlučila da svoje iskustvo podeli s javnoš javnošću, kako bi upozorila druge parove na neprofesionalno ponašanje ove fotografkinje.

BONUS VIDEO:

(espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.