ODBILA JE KOMŠIJU KOJI JOJ SE UDVARAO: Nakon toga, u svom stanu je ugledala nešto što ju je PRESTAVILO!
Komšija je špijunirao (ilustracija), Foto: AP

JEZIVO

ODBILA JE KOMŠIJU KOJI JOJ SE UDVARAO: Nakon toga, u svom stanu je ugledala nešto što ju je PRESTAVILO!

Nije htela da ga zavlači pa je jednostavno promenila broj i zaboravila na njega. A onda je usledio šok

Objavljeno:

Samohrana majka iz Velike Britanije suočila se nedavno sa nepojmivim užasom - njoj je komšija u tajnosti u ormar ugradio kameru pa ju gledao dok spava i prisluškivao dok je razgovarala s prijateljima.

Piter, kako se komšija zove, uselio se u stan do Stefaninog (žrtva) pre nekoliko godina. Njegova čitava porodica uključujući mamu, tatu i brata, bili su sjajni susedi.

Stefani kaže da prvo nije mnogo komunicirala sa svojim susedima, ali kad im je umro jedan od sinova javila im se kako bi im izrazila saučešće. Ponudila im je da im iz marketa donese kad im nešto zatreba i nije prošlo dugo pre nego su postali sjajni prijatelji. Kad bi išli na godišnji, ona bi im čuvala kuću i obrnuto.

A onda je jednog dana primila poruku s nepoznatog broja. Ubrzo je saznala da joj se javio Piter. Njen je broj prekucao s maminog telefona.

- Mislila sam da je to malo čudno, ali radilo se o prijateljičinom sinu pa sam nastavila s njim d se dopisujem - priseća se.

Krenuo ju je bombardovati porukama, a kad ne bi na njih reagovala odmah, stao bi joj govoriti da ga je povredila.

- Počela sam da se osećam neprijatno, bojala sam se da misli da smo više od običnih prijatelja.

Nije htela da ga zavlači pa je jednostavno promenila broj i zaboravila na njega. A onda je usledio šok. Mahnula je Piterovoj majci preko ograde, a umesto prijateljskog odgovora, žena se okrenula i pobegla u kuću.

Komšija je uznemiravao porukama (ilustracija)
Komšija je uznemiravao porukama (ilustracija) foto: Profimedia

Stefani je bila uverena da je Piter svojim roditeljima priznao da joj se udvarao, ali ga je ona odbila pa su se njegovi roditelji s njim solidarisali Situacija se s vremenom slegla, a dve su se komšinice opet zbližile.

Jednog je jutra naletela i na Pitera. Kroz razgovor je saznala da je instalirao nadzorne kamere na prilazu kući, kao zbog problema s parkingom. Kad joj je pokazao šta je snimio, sledila joj se krv u žilama. Imao je čitav folder pun njenih fotografija. Zadnje su bile snimljene koju minutu pre nego ga je srela na ulici.

Nastojala je što pre dokopati se kuće, a onda ju je Piter kao iz vedra neba pitao želi li s njim neobavezno da ima seks.

- Jedva da smo bili prijatelji, kamoli išta više. Samo sam se nasmejala i odjurila kući. Zaključala sam vrata i provjrila dvaput. Osećala sam se silovano.

U to se vreme negde čula i s drugaricom koja je trebala da joj dođe u posetu. Rekla joj je da može da se parkira ispred Piterove garaže jer se onde niko ne parkira. Idući dan je onde stajao Piterov auto. Sve joj je to bilo malo čudno, ali Stefani je mislila da se radi o slučajnosti.

Sedam dana nakon toga razgovarala je s kolegicom kad joj je na telefonu osvanula Fejsbuk notifikacija. Javio joj se Piter. Kasnije te večeri uočila je nešto čudno.

- Primetila sam da mi je na ormaru u spavaćoj neka čudna rupa. U sredini je imala malu crnu tačkicu. Uhvatila sam telefon i počela slikati. Znala sam o čemu se radi, ali sam htela i drugo mišljenje. Došli su neki moji prijatelji i potvrdili moje sumnje. Netko me špijunira kamerom iz ormara. I tačno znam ko.

Stefani je prvo htela da uleti komšijama i izdere se na njega, ali kad se smirila shvatila je da je ipak bolje odmah da ode u policiju.

Piter je uskoro uhapšen, a tok istrage je pokazao da je svoju komšinicu špijunirao preko čak dve kamere. Osuđen je na dve godine uslovne kazne.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.