OVA ŽENA IZGLEDA SASVIM NORMALNO NA PRVI POGLED: Ali zbog ovog dela TELA je završila u GINISOVOJ KNJIZI REKORDA!
Cathie Jung, Foto: Printscreen/Youtube

bizarno

OVA ŽENA IZGLEDA SASVIM NORMALNO NA PRVI POGLED: Ali zbog ovog dela TELA je završila u GINISOVOJ KNJIZI REKORDA!

Sve je započelo sa njenom ljubavlju prema viktorijanskoj odeći i prema korsetima

Objavljeno:

Cathie Jung (80) se pronašla u Ginisovoj knjizi rekorda radi njenog jako neuobičajenog hobija. Sve je započelo sa njenom ljubavlju prema viktorijanskoj odeći i prema korsetima.

Ali je tek 1986., uz podršku svog muža Boba, odlučila da smanji obim svog struka. Kada se udala 1959. oboje su otkrili da vole mršave strukove.

Ipak, tek 1983. godine su saznali da postoje ljudi koji to takođe vole, nakon putovanja u Englesku, te ih je to ohrabrilo da naprave sledeći veliki korak u svojoj vezi.

“Živeli smo u maloj zajednici na istočnoj obali SAD-a, gde je nošnja uskih korseta bila dosta nepoznata. Tek nakon našeg putovanja i nakon što smo upoznali ljude koji to nose, shvatili smo da je to zapravo normalno.” rekla je Cathie.

Obim njenog struka je prvobitno bio 66cm. Kako bi ga smanjila, počela je nositi uske korsete tokom dana. Korseti prekrivaju struk i uvlače ga zavisno od toga koliko je korset stegnut.

Godinu za godinom njen struk se postepeno smanjivao. Njen muž Bob, koji je fizioterapeut, potrudio se da proveri da li ovaj postupak šteti njenom zdravlju i njenim organima.

Cathie Jung
Cathie Jungfoto: Printscreen/Youtube

Kako on tvrdi, organi se zaista ne pomeraju puno te je dosta slično kao kada je osoba trudna.

Cathie trenutno nosi korset 24 sata dnevno. Nakon čak 35 godina njen obim struka je spao na čak 38cm! Za njen trud, dobila je nagradu za “najmanji struk kod žive osobe”.

Cathie Jung
Cathie Jungfoto: Printscreen/Youtube

Ovaj stil života ostavio deformisano telo, ali ona i njen muž su jako sretni sa time. Nažalost jedna od njenih ćerki nije zadovoljna njenim izgledom.

“Uvek mi je govorila kako joj se moj stil oblačenja nije sviđao.” rekla je Cathie.

Cathie Jung
Cathie Jungfoto: Printscreen/Youtube

Ali njena kćerka nije jedini problem. “Teško je raditi neke normalne stvari kao što je vožnja automobila. Ponekad jednostavno ne vidim dobro i ne reagujem brzo. Također se ne možete osjećati udobno u svim stolicama. Ne razume svako ovo što mi radimo i ne smatra svako uzak struk lepim.

Iako to mnogi ne razumeju, to je ono što nju i njenog muža čini sretnima. Jako su ponosni njenim strukom, čak iako on ometa normalan život.

Pogledajte video i saznajte više o njenom jedinstvenom struku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.