ODBILA DA UČESTVUJE U KUPOVINI POKLONA ZA UČITELJICU, PA JE OSUDILI! Ono što su nameravali da joj kupe je LUKSUZ
Ilustracija, Foto: Shutterstock

jedna majka se usprotivila

ODBILA DA UČESTVUJE U KUPOVINI POKLONA ZA UČITELJICU, PA JE OSUDILI! Ono što su nameravali da joj kupe je LUKSUZ

Ali, njeno mišljenje ne dele ostali roditelji

Objavljeno:

Jedna majka iz Australije postala je poznata nakon što je odbila da učestvuje u kupovini poklona za učiteljicu njenog deteta.

Roditelji su odlučili učiteljici iz vrtića da poklone vikend-odmor u vrednosti 500 dolara za nju i njenog partnera, a roditelji su zamoljeni da učestvuju s 50 dolara. Luksuzni vikend obuhvata spa, posetu vinariji i bogatu večeru.

Međutim, ovaj romantični vikend za učiteljicu jedna majka nije htela da podrži.

- Ne mogu da verujem da su to sada trendovi u školi. Pedeset dolara za poklon za učiteljicu, od svakog od nas, zaista je veliki novac.- požalila se.

Ali, njeno mišljenje ne dele ostali roditelji koji su ovu Australijku "osudili" i zbog toga se oseća poniženo svaki dan kada dolazi po svog 6-godišnjeg sina.

- Čudi me da sam u manjini onih koji smatraju da ovo nije normalno, a većina se slaže da je to savršen poklon za učiteljicu. Ne znam zašto to čine, da bi se pokazali boljim roditeljima ili zbog pritiska okoline i toga kako će ih drugi gledati. Kao mene.

Neki roditelji, uz novac za kupovinu romantičnog vikenda, učiteljici su odlučili darovati i kupone za spa tretmane, karte za koncerte i sl.

Ova majka odlučna je u tome da svom sinu bude primer i pokaže kako treba izgledati darivanje u božićno vreme te ga je odvela u trgovinu u kojoj je dečak sam odabrao poklon za svoju učiteljicu, ukrasio ga, zamotao i lično će ga dati učiteljici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.